Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, tanja, iz ovih stopa idem iz dječjeg ormara uzeti jednu praznu bilježnicu i početi od početka godine uredno zapisivati pročitano. To je odlična navika.

Trenutno doma imam Rabljeno doba i drago mi je ovdje pročitati dojam.

Zadnja knjiga koju sam pročitala (procjenjujući da li je pogodna za moju djecu) je Najgore što je ikada učinila (Alice Kuipers) ali ne, nemam petlje ponuditi to dečkima. Ne još. To je svijet viđen očima tinejdžerke čija je starija sestra prije nekoliko mjeseci smrtno stradala u terorističkom napadu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, tanja, iz ovih stopa idem iz dječjeg ormara uzeti jednu praznu bilježnicu i početi od početka godine uredno zapisivati pročitano. To je odlična navika.
    Da, ja sam s tom praksom počela prije ravno 10 godina, ispisala nekoliko bilježnica, nakupilo se podosta knjiga, ali mi je jako drago zbog te prakse, jer za neke od pročitanih knjiga sam u međuvremenu i zaboravila da sam ih čitala. Ovako mi dobro dođe podsjetnik. Zapišem naslov knjige, opći dojam (do 1 stranice), a kad imam inspiracije, napišem i "klasičnu" kritiku pa postam na Imaginariju.

Rabljeno doba je izvanredna knjiga, ali upozoravam, treba imati snage za nju. Prvi put kad sam je posudila u knjižnici, nisam je mogla pročitati do kraja, uspjela sam tek iz drugog pokušaja. Teška je, i nabijena emocijama, i taj oblik pisanja u monolozima može biti malo naporan za čitanje. Ali žena je zaista zaslužila Nobelovu nagradu, svaka joj čast.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Trenutno doma imam Rabljeno doba i drago mi je ovdje pročitati dojam.

Zadnja knjiga koju sam pročitala (procjenjujući da li je pogodna za moju djecu) je Najgore što je ikada učinila (Alice Kuipers) ali ne, nemam petlje ponuditi to dečkima. Ne još. To je svijet viđen očima tinejdžerke čija je starija sestra prije nekoliko mjeseci smrtno stradala u terorističkom napadu.
    Mene ta navika bilješki nikad nije napustila. Nakon srednje sam nastavila pisati u bilježnicu iz lektire citate. Danas zabilježim svakog pisca/spisateljicu i naslov, otkad do kad sam ju čitala i ispišem citate koji su mi se dopali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •