Molim za pomoc jer sam doslovce u ocaju.
Imam bebacaod 4 mjeseca, rodjen 2700 , sad ima oko 7500, dojen, poceli dojiti sa sesiricima jer je bio mali i nije mogao vuci, nakon mjesec dana je vukao bez njih i to preko noci, od tog dana sam sesirice bacila.
Zivim u Svedskoj a trenutno sam na odmoru u Sarajevu kod roditelja gdje sam izlozena jakom pritisku svoje mame da nemam mlijeka i da mi je dijete gladno i da place jer nije sit, inace je maleni imao grceve i plakao je bespomocno svaku noc u isto vrijeme po par sati i to tri mjeseca, hvala bogu proslo ga je ima vec par dana.
Da ne duljim, borim se ko lavica protiv svoje neinformisane mame koja toliki pritisak vrsi na mog oca da je i on poceo pomagati da mi je djete gladno, toliko sam pukla da sam stalno pod stresom o da jedva cekam kada cu kuci. Medjutim pojavio se veliki problem, naime, par puta sam izasla nakon podoja djeteta i znaci kad zaspe( spava oko satak i ne doji kad se probudi) na sat vremena cisto da se proluftiram, u tom periodu se bebac probudio i inace se budi sa placom, ona je njemu bez mog pitanja ponudila flasu adaptiranog, placem dok ovo pisem koju je on popio naravno, no to mi nije rekla, vec je to uradila par puta te je moj bebac poceo odbijati dojku i tad sam dobila odgovor od nje da mu je dala flasu, mozete zamisliti koje razocarenje, necu sad o tome, ja vas molim kako da djete privolim na dojenje, on doji ali ritam mu se poremetio sa tih par flasa AD tako da mozda sad fakat nemam dovoljno mlijeka jer on place cim povuce, i tako place i kenjka dok skoro ne zaspi pa mu u polusnu uvalim siku podoji, znaci tri dana strajka ali ga privolim u polusnu.
Prolazim kroz pakao vjerujte mi i samo placem jer me je strah da nije kraj, a za mater nemam rijeci, gadi mi se! Cak sam mu danas dok je plakao ponudila kasicu samo da ga smirim da ne place te je pojeo par kasikica i smirio se! Po noci doji bez problema, ali preko dana je problem, sta da radim!!!!!!!!!