Danas je treci dan i opasno sam zabrinuta. Moj Sven je u 3 dana pojeo sljedece; 1 keks, pola snite kruha s pekmezom i pola tanjura juhe ali je rezance i mrkvu ostavio. Jasno mi je da klinci imaju faze u prehrani i vec smo imali period prejedanja i gladovanja ali ovo je nesto skroz drukcije. On ne zeli ni slatkise!! Ne zeli ni piti nista, ja sam vec dosla u fazu da mu nudim kakao iako ga inace ne preferiram al nece ni to. Danas sam ga nagovorila na casu soka.
Pocelo je odjednom, ustvari je zadnja 2 tjedna jeo vise nego obicno, naravno ne sve al ono sto voli. I onda, doslovno preko noci - nista!
Sino mu je MM donio kinder jaje kad je dosao s terena i ovaj ga je uzeo i spremio. A inace nema mjeru sa slatkisima. Danas ga je otvorio samo da pogleda igracku, cokoladu nije ni taknuo.
Sad kad je zaspao primjetila sam da ima uzasno, al bas brutalno smrdljive vjetrove. Inace mu je stolica redovna ovih dana a i to je cudno jer jos uvijek ne voli kakati pa prode i po 3 dana da ne kaka. Spomenuo je par puta da ga boli trbuh i cim bi mu ja dala pusu proslo bi. Vjerujem da je neka stvarna bol u pitanju da nebi to samo tako prestalo.
Ne znam sta da radim! Da ga vodim pedijatrici? Sta mi ona moze pomoc? Kuham sve sta voli, nagovaram, molim i preklinjem da pojede ali on kaze da ne moze. Opce stanje mu je ok, primjecujem da je malo blijed i ima nesto manje energije.
Dokad da to toleriram?

Odgovori s citatom