moj sin ne moze reci "r", a "l" je tek sad naucio i muku mucimo s koristenjem istog u rijecima. ali kad se potrudi i kad hoce, lijepo izgovara rijeci s "L".
kako je i moja sveki bila "zabrinuta" za unuka i prstala je savjetima, priupitali smo pedijatricu za logopeda. savjet je ne prije navrsene 4 godine.

Odgovori s citatom
a tek tada "l". S "l" više nije imao problema, a "r" još uvijek ispravlja (iako je sad već puno bolje nego prije 2 godine, još uvijek mu se čuje).

), na svoju ruku smo ga odveli u suvag. I gle čuda! Dijete ima disleksiju !!!
) u koju je išao prva dva razreda, riješio većinu problema, a s ostalima se naučio nositi. Čak ih i iskoristiti u svoju korist. Od početka je odličan učenik natprosječnih rezultata.
Na temelju dijagnoze iz suvaga dobio je rješenje za rad u školi po individualiziranom programu (npr. da ga se ispituje usmeno, da mu se ne daju računske priče...). Na žalost, u školi odbijaju raditi po rješenju ustrajući u tome da on nema takvih problema!
No, da ne odem offtopic....mislim da nikad nije pre rano za savjetovanje s logopedom! Ali prekasno vrlo lako postane!