sad sam u 36tt i ostala sam na 2 vaginalca
bila sam sa cca 34tt na velikom uzv kod privatnika i u prici s njim mi je potvrdio moje stajaliste - pa i da jesam otvorena, to nije sada nesto problematicno posto sam u visokim tjednima
nakon toga sam bila opet kod socijalca na brisu za streptokok i rekla sam mu da ne bi vaginalni, malo mi se cinio zbunjen, ali je skroz ok preesao preko toga. pogotovo kad sam mu rekla da mi moj privatnik nije radio pregled iz navedenog razloga
al mislim da ce me u trudnickoj u vinogradskoj htjeti pregledati jel da? tamo nece biti previse manevarskog prostora...![]()

Odgovori s citatom
? Ja idem svaka 3 tj. na pregled i svaki put me /do sada/ vaginalno pregledavao.
Prošli tjedan sam bila na sistematskom preko firme i nisu me htjeli ni 5 min. gledati abdomen, jer sam par dana ranije bila na UZV kod ginekologa. I nije samo tad da sam to čula..i moj gini. mi je to rekao,a i na tečaju su nam govorili.
. Pregled je trajao ravno 12 sekundi i to uključujući moje pentranje na stol. Uzv ništa ovaj put. Najgore mi je kad mi govori (dok tako ruje po mojoj utrobi) opustite se,pa opustite se,ajde opustite se.
U prvoj trudnoći se ne sjećam niti jednog jedinog pregleda koji je bio ovako bolan! Sad jel se to može razlikovat od dr.do dr. ili od trudnoće do trudnoće ili se meni tijelo do te mjere promijenilo????