Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1104

Tema: koliko puta ste imale vaginalni pregled u trudnoći?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jaja1 prvotno napisa Vidi poruku
    dr mi je predložila da ako hoću, napravim kombinirani probir u 12.tjednu. i naravno da sam ga napravila jer bi mi bila lakša spoznaja o tome da ću roditi dijete s Downovim ili drugim sindromom, nego da se to ustanovi na porodu tek. i hvala Bogu i medicini na toj prilici.
    Neka me netko slobodno ispravi ukoliko sam u krivu... No šta nije kombinirani probir tek statistički izračun kolike su šanse da se dijete rodi s Down sindromom? Taj test ne garantira NIŠTA.. ni da ćeš roditi dijete s downom niti da nećeš, taj test pokazuje samo kolike su šanse u postocima da dijete bude rođeno s Down sindromom. I što sad nakon odrađenog tog testa - kao znamo nešto? Znamo šipak. Znamo isto koliko smo i znali prije tog testa.

A jedno je sigurno, ako test pokaže veći postotak - trudnica će biti UZNEMIRENA i u STRAHU i vrlo lako moguće da će se uputiti na dodatne testove a da bi u velikom broju slučajeva na kraju bilo da je sve ok (upravo onako kako je bilo i u startu, al rutinska testiranja su nepotrebno unijela nemir i stres)
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 29.09.2010. at 10:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •