Results 1 to 50 of 1104

Thread: koliko puta ste imale vaginalni pregled u trudnoći?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    anchie76's Avatar

Quote Originally Posted by Neli View Post
    potpisujem!
    i drago mi je što mogu imati pregeld svaka 3 ili 4 tjedna i tako imati svoju trudnoću i razvoj bebe pod kontrolom jer se za dva ili dva i po mjeseca razmaka od kontrole do kontrole čuda mogu dogoditi i s bebom, i s posteljicom, i s plodnom vodom i sl....
    Mogu se i u roku od 2 dana. I što ćemo sada, ići na pregled svaki dan? a mogu se i u roku od xy sati (eno primjer od sirius), šta ćemo onda? ići na pregled više puta dnevno? Gdje je kraj tome strahu?

Quote Originally Posted by anchie76 View Post
    Mogu se i u roku od 2 dana. I što ćemo sada, ići na pregled svaki dan? a mogu se i u roku od xy sati (eno primjer od sirius), šta ćemo onda? ići na pregled više puta dnevno? Gdje je kraj tome strahu?
    joj nemoj me krivo shvatiti, i glupo mi je uopće komentirati nešto što je žalosno kao slučaj od Sirius, ali bolje biti u strahu i 4 tjedna između pregleda nego 3 puta u tih 9 mjeseci. meni je osobno lakše kad čujem, a i vidim da sve ide kak treba i da je s bebom sve ok. već sam napisala da po toj logici ni ne treba ići ginekologu za trudnoće niti cijeli život kak su radile naše bake, jer kaj oni znaju osim kaj su studirali najmanje 10 godina, a i ne daj Bog da ti netko prčka dolje. mislim da ti argumenti baš i nisu nešto

n.grace's Avatar

Quote Originally Posted by anchie76 View Post
    U mom slučaju, strahu nije bilo kraja, na moju veliku žalost.
    I ne, nećemo ići na pregled više puta dnevno. Ali niti samo jedanput u jednom tromjesečju.
    Last edited by n.grace; 28.09.2010 at 14:30.