Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1104

Tema: koliko puta ste imale vaginalni pregled u trudnoći?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo, kod mene su na primer ustanovili aritmiju kod bebe. Moram ici na fetalnu ehokardiografiju gde joj detaljno pregledaju srce. Mnogi pregledi, kao sto je ovaj, nisu namenjeni tome da se utvrdi eventualno nesto zbog cega cete prekinuti trudnocu, vec da se vidi moze li nesto da se resi. Mnoge srcane mane se mohu leciti dok je beba jos u stomaku, a za neke, ako ih ima je bitno da lekari znaju i budu spremni tokom i nakon porodjaja kako bi taj problem sveli mozda nekom intervencijom na minimum. Zato mislim da neki pregledi nisu besmisleni i dobro je sto je medicina u nekom smislu napredovala.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, kod mene su na primer ustanovili aritmiju kod bebe. Moram ici na fetalnu ehokardiografiju gde joj detaljno pregledaju srce. Mnogi pregledi, kao sto je ovaj, nisu namenjeni tome da se utvrdi eventualno nesto zbog cega cete prekinuti trudnocu, vec da se vidi moze li nesto da se resi. Mnoge srcane mane se mohu leciti dok je beba jos u stomaku, a za neke, ako ih ima je bitno da lekari znaju i budu spremni tokom i nakon porodjaja kako bi taj problem sveli mozda nekom intervencijom na minimum. Zato mislim da neki pregledi nisu besmisleni i dobro je sto je medicina u nekom smislu napredovala.
    Pratim vaš problem. I jako dobro znam što znači problem sa bebinim srcem. Nadam se da će sve biti najbolje što može.
    Posljednje uređivanje od sirius : 29.09.2010. at 09:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •