Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1104

Tema: koliko puta ste imale vaginalni pregled u trudnoći?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ocigledno je da citajuci postove nekih od vas, imam "srecu" kakvu ginekologinju imam, koja mi smireno sve objasni, pokaze, porazgovara, a pregled je potpuno bezbolan I ugodan koliko ginekoloski pregled moze biti. Ja ne kuzim kak su svi doktori bezveze I nemaju pojma kaj rade

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jaja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ocigledno je da citajuci postove nekih od vas, imam "srecu" kakvu ginekologinju imam, koja mi smireno sve objasni, pokaze, porazgovara, a pregled je potpuno bezbolan I ugodan koliko ginekoloski pregled moze biti. Ja ne kuzim kak su svi doktori bezveze I nemaju pojma kaj rade

Nemoj molim te miješati pojmove "doktori su bezveze" i "vaginalni pregledi u trudnoći su nepotrebni". Jer tko je u startu rekao koji su pregledi potrebni i zašto su potrebni? Zbog čega toliki broj? Napominjem ovdje pretpostavljam da svi govorimo o "normalnoj običnoj jednostavnoj zdravoj" trudnoći. Doktori ili žene? I zbog čega je to tako?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj molim te miješati pojmove "doktori su bezveze" i "vaginalni pregledi u trudnoći su nepotrebni". Jer tko je u startu rekao koji su pregledi potrebni i zašto su potrebni? Zbog čega toliki broj? Napominjem ovdje pretpostavljam da svi govorimo o "normalnoj običnoj jednostavnoj zdravoj" trudnoći. Doktori ili žene? I zbog čega je to tako?
    kako drugačiji protumačiti "mudraca" koji gura prste u vaginu?!

osobno znam jedan slučaj slučajnog prokidanja vodenjaka prilikom amnioskopije, ali je sve proteklo u redu jer je cura već bila u terminu. i priznali su da se desilo slučajno.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj jaja1 prvotno napisa Vidi poruku
    X

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da smo otišle s tračnica, ovdje nije riječ o groznim ginekolozima, nego o ginekolozima koji rutinski rade stvari a nisu potrebne, mogu biti divni i pažljivi.

bilo je par upita i o oggt testu i kako prepoznati rizičnu trudnoću vaginalnim pregledom, mislim da tekst gore ima odgovore i na puno više pitanja.

sve je puno nekih znanstvenih istraživanja i dokaza, kako gledate na to?
    Posljednje uređivanje od Nika : 29.09.2010. at 14:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •