Citiraj Mamita prvotno napisa Vidi poruku
Zašto bi skužila kad to sebi ne dopuštaš? Možda ima majki koje ne žele rutinske preglede bez obzira na rizik, možda smatraju da je rizik sam po sebi prčkanje po vagini veći od gornjeg rizika?
Osjećaj fantastičnosti u bolnici meni osobno je sam po sebi čudan, oprostićeš mi na tome.
I također nitko u stvari ne zna što bi se dogodilo da je tvoja poznanica ostala doma. Možda se ništa ne bi dogodilo, možda ne bi morala mirovati i piti hrpu lijekova? Tko to sada može znati. Ja ne bih tu tako olako trčala sa zaslugama jer je došla u bolnicu. Istina je da je to samo pretpostavka. Možda je taj jedan vaginalni pregled potaknuo niz drugih problema? Ne znam, samo pišem da postoji i drugačiji način gledanja.
U svakom slučaju super da je prošlo dobro.
Uh, dok ja pohvatam sve postove od mog zadnjeg....
Vjeruj mi, dopuštam ja sebi promjenu svog mišljenja ako mi netko jako dobro obrazloži svoje, da točne podatke, a ne samo možda bi se dogodilo ovo, a možda nebi ono...meni to ne znači ništa.
Majke koje ne žele "rutinske" vag. pregled bez obzira na rizik, prvenstveno za djete su po meni van svake pameti.

Kad sam napisala da se moja poznanica osjećala fantastično u bolnici, mislila sam fizički, znači nije je boljelo, nije imala kontrakcije, krvarenja....ma ništa, sasvim normalno, psihički je bila u komi ali to nije bitno za ovu temu.
Imaš pravo, nitko nezna što bi bilo da je ostala doma, ni da je gin. nije vaginalno pregledao, možda bi izgubila bebu, možda nebi.
Znam da je nisu poslali u bolnici bez da je imala indikacija za to, znam da su joj ti ljekovi pomogli....mislim, što bi ti napravila? ostavila sve sudbini? zanemarila liječnike, otišla doma pa što bude?
Eeee lako je pisati kad se to tebi ne događa, ali zamisli da je riječ i tvom djetetu, bili samo zbog svog stava protiv vag. pregleda zanemarila dobrobit bebe??? Ja nebi!

bfamily, iz tvojeg posta zaključujem kako nakon cijele rasprave stavljaš na znanje kako su to stavovi par žena koje pišu, željela bih naglasiti kako je to netočno
Ajde mi ovo malo pojasni jer otkako sam trudna, sporije kopčam neke stvari

I još samo da napomenem kako se slažem s Neli i Cvjetom73 na svemu rečenom, kao da sam ja pisala