Ja ne kužim jednu stvar što nije ni cudno, ipak sam prvi put trudna. Kod doktora Habeka hodam na uzv a kod socijalnog na preglede,mjerenje tlaka, težine i naravno po uputnice. Svaka tri tjedna cacka po meni i kasnije me sve boli. Ja se nisam bunila jer mi je sestra rekla da joj nije jasno zašto me ne pregledaju, važu i mjere tlak na svetom duhu kad mi rade i ultrazvuk da su ti odvojeni postupci jako opasni za bebu. Išla sam onda kod privatnika i on me uopce nije vaginalno pregledaval, provjeril je moje briseve i papu i preporuka je da netrebam više niš od toga raditi, da samo pratim iscjedak. Kod ultrazvuka je gledal kakav mi je cerviks, kaj se to može vidjeti vaginalnim ultrazvukom? cemu onda i cackanje i vaginalni ultrazvuk ?Ja kad dođem doma prevrtim film tako da ga se nisam sjetila pitati. Privatni ginekolog je poludjel jer mi pak ovi socijalni ginici nisu prepisali na pocetku trudnoce folnu a kasnije nikakve vitamine. Sad sam zbunjena, da i dalje placam privatnika il da idem kod socijalnih ginekologa na odvojene preglede jer to ne šteti mojoj bebi?