kao što rekoh nekoliko postova gore, meni je evo sad u drugoj trudnoći od 7. tjedna kad sam bila prvi put rađen samo abdominalni UZV (preko trbuha), dr. kaže da vaginalni nije potreban, jer se i ovako dobro vidi, a i zbog na ovom topicu navedenih razloga, bolje raditi abdominalni.
dok mi je u prvoj trudnoći rađen vaginalni dok nisam imala dobrano velik trbuh, ne sjećam se točno kad se to desilo. al valjda s negdje 20-ak tjedana.

Odgovori s citatom
.
, ali zato, očito, među naprednijim pojedinacima u struci u HR.

, onda sam pomislila na rode i onda sam ostala
...bila na pregledu 24 tjedan, i kazem ja dr. sve sta me zanima i pitam i dobijem odgovore...nekak sam ja pocela sebi umisljati u glavi da je beba nisko i da mi se cerviks skracuje i svasta brijem ali nije da imam neke simptome osim udaraca bebacha...pitam aj lijepo dr.:"... a vag pregled "a ona pita:" da, a zasto???...".......ja reko: "...pa d avidimo cerviks kako je i to..."...dr. :"ma nema potrebe, brisevi su bili o.k, papu smo napravili sve je cisto ne zalite se na kontrakcije, pa zasto da cackamo i mozda prenesmo nesto...to je sve o.k..."...awww...moja dr. je stvarno ODLICNA DOKTORICA...ja inace brijem na sve i svasta ali poslije ovakvog razgovora osjecam se odlicno...malo sam razvukla, ali morala sam prokomentirati...
hvala kadauna!