Eto i mene opet.
Počela sam prorijeđivati svoje preglede, ne idem na svaka 4 tjedna kako me naručuje, nego 5-6-8... imam dobar izgovor, doma djeca bolesna, pa ja bolesna, pa opet djeca.... Ništa ne veli dr na to.
Ali jučer sam odjurila na pregled, jer sam bila sva u komi.

U nedjelju su me spopali takvi bolovi u predjelu jajnika, ko da mi netko noževe zabada (+ cirkulacija u komi, sva smrznuta pod 2 deke). Legla i nisam se mogla pomaknuti 2,5 sata. Tada sam odspavala, pod utjecajem 2 normabela. Inače ih ne pijem, ali ovo je bila totalno krizna situacija... (preznojila se od pokrenute cirkulacije, bolovi lagano ostali)

Uglavnom, upulašila sam se da se ne porađam možda (24tt).
No na pregledu (vag) za zatvorena skroz, srčeko kuca, sve u najboljem redu.
Ispričala sam dr-u za bolove i da to nije prvi put. Događalo se nekoliko puta u mom životu, prije trudnoća u pravilu na 1 dc. Par puta završila u bolnici, par puta na hitnoj...

On veli: možda imate pijeska u bubrezima. Ja u čudu. Al dobro, i tako mi u rujnu sljedi sistematski iz firme, pa ćemo vidjeti. A do tada dao mi napraviti kks, urinokulturu, ogtt... Ajd, neka, nema štete od toga.
Uglavnom, prvi puta da sam se radovala vaginalcu.

Inače, tip je extra brz, i mekan, samo lagano gurne, jedva da osjetim, i već je vani. Tako, mislm da baš nije od nekih opakih pregledavača

Ali opet ću malo odužiti glede sljedećeg pregleda
A onda me, iza 30 tt, ako se ne varam i tako šalje u bolnicu svaki puta: pregled i ctg. Takva mu je praksa (ovo mi je 4. put pa ga već znam).

Ako je tko imao ovakvih iskustava (bolovi...) neka mi se javi.