Jos jednom, rukavice iz kartonske kutije u kojoj ih je 100 komada nisu sterilne.
Jos jednom, rukavice iz kartonske kutije u kojoj ih je 100 komada nisu sterilne.
što je u životu 100 % sterilno??? valjda ste skužile na što aludiram? da prije nego što me ginić/ka pregleda navuče rukavice, a ne opere samo ruke i prenese mi neku beštiju neke prethodne pacijentice...
mogu govoriti samo iz svog iskustva: do sad me nitko, u zadnjih 20ak i kusur godina koliko poohodim ginekologe i obavljam raznonrazne preglede, ni sa čime nije zarazio niti sam zbog vaginalnog pregleda pobrala kakvu bakteriju, gljivice ili boleštinu. možda netko je (ako ima takav ili ako ste čule za nečije iskustvo, javite se), ali ja nisam.
hjooj, znaš ti koliko bi tek TO koštalo, da nas kod pregleda drže pod staklenim zvonom i da sve bude full sterilno. pa ne idemo na operaciju.
angelina1505 prvotno napisa
slažem se s tobom. ja se uredno s mužem keksam tijekom trudnoće, dok mi god to ginić ne zabrani iz nekog razloga. tu ima više materijala za nekaj pobrat. na svu sreću pa mi MM nema nikakvu boleštinu, niti je ikada imao, ali nikad se ne zna kaj se može nakalemit.
Dobro, a sta se vi ne seksate? Koliko je to sterilno?!
Mene isto ne pregledavaju vaginalno do 37.-og tjedna, a u prvoj su uvijek. Meni je ovo čudno, a ne ono.