Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1104

Tema: koliko puta ste imale vaginalni pregled u trudnoći?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Su1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pogresno ste protumacili moj post. On se nije odnosio na one koje zele nesto vise osim vaginalnog ili uzv-a. Potpuno se slazem sa vama. Da, sto se tice ureoplasme kuru ste dobili, ona je vrlo rezistentna i ne rijesava se samo tako. Opasna je na pocetku trudnoce, ali pocetak ste premasili i ako sam dobro shvatila za sada je sve ok. Nije dobro sopati se antibioticima u trudnoci, ali obavezno iza trudnoce rijesiti se bakterije. I nemojte se ljutiti, post se odnosio na one koje svjesno izbjegavaju, a ne na vas koje ste savjesne. I zaista je zalosno, ako vas ginekolog pretpostavlja da ste se rijesili bakterije, ako nije ponovio bris.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Su1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pogresno ste protumacili moj post. On se nije odnosio na one koje zele nesto vise osim vaginalnog ili uzv-a. Potpuno se slazem sa vama. Da, sto se tice ureoplasme kuru ste dobili, ona je vrlo rezistentna i ne rijesava se samo tako. Opasna je na pocetku trudnoce, ali pocetak ste premasili i ako sam dobro shvatila za sada je sve ok. Nije dobro sopati se antibioticima u trudnoci, ali obavezno iza trudnoce rijesiti se bakterije. I nemojte se ljutiti, post se odnosio na one koje svjesno izbjegavaju, a ne na vas koje ste savjesne. I zaista je zalosno, ako vas ginekolog pretpostavlja da ste se rijesili bakterije, ako nije ponovio bris.
    teško mi je povjerovati da netko medicinske struke ovo piše. prvo, nije ureOplasma već ureAplasma i zbilja je strašno rezistentna. ali ovo da je opasna samo na početku trudnoće nije istina - opasnija je kasnije jer zna uzrokovati prijevremeno otvaranje. mada masa žena ureaplasmu imaju kao sastavni dio flore i teško da bi neke manje koncentracije uzrokovale probleme.
    a ovo povezivanje epiziotomije i bježanja urina je fakat smiješno. i sasvim sam sigurna da po tom pitanju profesori iz Petrove stvarno uče svoje studente gluposti iz vlastite komocije i požurivanja poroda. nitko tu ne razmišlja o ženi i kako će se u takvom stanju brinuti o djetetu, uspješno uspostaviti dojenje... nisam mogla sjesti mjesec i pol nakon epi - toliko o brzom zacijeljivanju. a zaradila sam je nenajavljeno tako da se nisam mogla ni boriti protiv nje. sramota...
    i btw, u 3 sam navrata čuvala trudnoću u bolnici i kad su u 30 tjednu počeli trudovi i otvaranje, nikome nije palo na pamet čačkati vaginalno po meni zbog povećane mogućnosti infekcije. toliko o potrebi za vaginalcima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •