Jucer smo slavili klinki 4 rockas, i ja sam angazirala animatoricu iz jedne igraonice, na blef(moja greska) jer nisam stigla rezervirati tetu koja nam je vec bila prije iz druge igraonice. Telefonom sve dogovorim i obecaju mi tetu koja ce donesti igracke, prilagodi program uzrastu i prostoru, pomaze oko rockasa da se mi mozemo opustiti i to sve kosta 600KN i ok, ja pristanem,teta dolazi prvi dojam katastrofa, djece je se boje, ne zna im prici,ceka da se svi skupe i dok ceka stoji,djeca se skupe, ona pocinje, donesla je par gluposti, u stanu im je davala da natezu konopac, za to nema mjesta(igra za van), zatim da skacu u vrecama igra za van, par puta neka pjesmica, konstantno ju je netko od klinaca odlazio i sl. Oko torte nista, otpjevala je jednom sretan rodjendan i to je bilo to, stajala je sa strane 20min dok djeca nisu pojela. Stalno sam ocekivala sad ce nesto i na kraju nista. Kad je odlazila rekla sam da necu platiti vec da zelim sa seficom razgovarati. Danas me zove sefica i optuzi da valjda tako funkcioniram,narucim animatore i ne platim, da je teta ipak odradila(sto je tocno i ja sam htjela platiti ali ne 600kn jer to nije vrijedilo ni 200kn) i da si zadrzim novce. Kako bi vi postupili, oprostite na dugom postu ali me je uzrujalo sve to![]()