-
Osoblje foruma
roditelji i skola
da li ste ukljuceni u rad skole, ili barem razreda vaseg djeteta?
ja nisam, a htjela bih
jako mi fali onaj kontakt koji smo imali sa tetama u vrticu, da se uvijek moze popricati o djetetu, sto radi, kako se slaze s drugom djecom, jel ima kakvih posebnosti ili problema za rjesavati, na sto treba vise obratiti pozornost... radionice zuajedno s djecom...
ovdje toga nema
skola je uvijek ujutro, uciteljice (nastava i boravak) vidjam samo na roditeljskom i na informacijama (ide sam u skolu i iz nje)
na prvom ovogodisnjem roditeljskom uciteljica je spomenula da bi se po hnos-u trebalo roditelje vise ukljuciti u rad sa djecom, uz odmah dobaceno retoricko pitanje: ali kad cete to stici??
radite, imate obaveze kod kuce, neki i drugo dijete ili djecu...
ima li netko pozitivnih iskustava?
kako pokrenuti ostale roditelje i zainteresirati uciteljicu?
-
nemampojma
organizirajte izlet roditelje i klince na jarun ili na sljeme ili na neko eko gospodrastvo za pa se malo podruzite
-
emily, ja sam u prvom razredu otišla kod ravnateljice, i zamolila ju da zajedno organiziramo jednu humanitarnu akciju. zvala se "oproštaj od vrtića".
svako dijete je trebalo donijeti jednu svoju igračku, i doniranjem te igračke simbolično se oprostilo od vrtića.
igračke su bile namijenjene opremanju jaslica u pakracu, a ono što nije bilo prikladno za jaslice - poklonjeno je dječjem domu u lipiku.
i tako je počela naša osmogodišnja suradnja! :D :D
-
-
Ja bih isto željela više sudjelovati u školskom životu svog djeteta i trudim se to postići. U Vijeću roditelja sam, tamo probam gurati neke ideje, saznajem što se u školi događa i planira. Informacije su svaka 2 tjedna, obavezno odem i tamo uz info o svom djetetu malo i popričam s učiteljicom. Za sada se suradnja nas roditelja svodi na slanje nekih materijala u školu koji im trebaju za boravak ili za redovni rad (skupljali smo lišće, plodove jeseni, sjemenke raznorazne i slično, za petak moramo napraviti neka peciva ili kruh za dane kruha), dakle uglavnom nešto što moramo odraditi doma. U svom razredu sam isto primijetila na roditeljskom da se roditeljima dosta žuri, da jedva čekaju da završi i nisu previše zainteresirani što mi jej jako žao.
-
Ja sljedeći tjedan organiziram za svoje roditelje bušenje bundeva, od mesa bundeve peći ćemo bučnicu.
Kad sam pitala klince tko bi došao, klinci su bili onak :/ bojim se da nitko neće doći (a popodne je).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma