Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: U koliko sati navečer ste premoreni za život?

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ujutro se, nakon nocnog dojenja, prelazaka, dolazaka, kasljanja, piskenja i slicno, dizem ko krepana macka s obecanjem da cu to vecer ic ranije lec
    ali znamo da je obecanje ludom radovanje
    potpis.
    kako je ovo istinito!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja imam najveći pad energije nakon posla kada dodjem kući i poručam, oko pola 5h. i mrzim ustajenje- oko 6.30. navečer sam fit koliko god treba. kuhamo kombinirano MM i ja. s tim da ja stvarno uživam u kuhanju pa mi je baš gušt navečer kad mali zaspe, a MM radi ili izađe nešto kulinariti. ne peglam ništa osim onog što se baš baš mora- tipa bijela košulja, ako imam nešro super bitno na poslu. al tu i sušilica pomaže. i to da nemamo dress code ni MM ni ja. kućanske poslove se trudimo raditi usput i zgotoviti ih do 9h. tu ubrajam suđe, kuhinju, podove, igračke, kupaonu, veš. ali ako mi se ne da nikako pustim sve i gotovo. također više napravim ako smo popodne kod kuće. večeri držim za sebe tj. nas. uglavnom, hodamo zgužvani, jedemo kuhano i nije nam totalni kaos u stanu. ja zadovoljna.
    Posljednje uređivanje od sasa : 29.09.2010. at 15:05

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Onako, usput, pada mi na pamet pitanje : a što sa "jelte", onim stvarima, uvečer preumorni, ujutro prerano, po danu nema "tehničkih" mogućnosti. Ali, treba negdje i ljubav ugurati, jer je važnija od peglanja, čišćenja, kuhanja. Moje mišljenje.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    mene rad s djecom iscrpi pogotovo u popodnevnoj smjeni, da samo vegetiram kad dođem doma, marko sam piše zadaću...mame prvašića znaju koliki je to fail. samostalno pisanje dz kod prvašića,eto i tu fušam

a mm ako želi čistu kuću, ima izbor ili da sam, blago meni, upre ili da plati čistačicu ili da začepi.

mene ne dira, ja preko tjedna ne čistim , a kome je prljavo nek se snađe.
    Pa naravno, ne stane sve u 24 h , a ako jednom tjedno sve dezifinicira(š) preko tjedna je stvarno podnošljivo samo puštati mašine i stavljati na mjesto. Ja peglam uz tisuću i 1 noć to mi je omiljeno, jer me zbog pegle ne smiju zivkati u druge prostorije u stanu
    Da te utješim, moj sin se preporodio od kad sam mu prestala pomagati oko zadaće. Ja sam to stalno krivo, te do krive crte, S se piše odozgora (ili odozdola, ubij me, zaboravila sam), džaba mi sav fakultet kad ne znam s koliko grana je rekla učiteljica da nacrtaju drvo LOL i eto reklo mi dijete to je moja zadaća i piše sve sam same petice, jako je ponosan na sebe, a ja poskrivećki provjeravam kad ode na spavanje.

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nemam nikakvu pomoc , tako da sam sama s curicom od nepunih godinu dana i umorna sam vec popodne a kad ona napokon zaspi teskom mukom se dignem da nesto pospremim, jedem i malo na internet da skoz ne otupim...
    nego, Ninci, ne znam sta da kazem, uopce se ne mogu zamislit u tvojoj situaciji, i daj pazi na kicmu, ja svoju malu od 10 kg stalno nanasam i zato sam prvih par sati nakon budjenja ukocena,jedva hodam...a i bruh mozes dobit, dvoje djece nosit a trudna joj , joj

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •