-
U koliko sati navečer ste premoreni za život?
Hm... ne znam točno gdje bih ovu temu, pa ću ovdje.
Navečer sam jako umorna, ali ne znam koliko je to realan umor brige oko dvoje male djece, kuće i svega ostaloga, a koliko ima utjecaja zdravlje, stanje zdravlja kao takvog. Neki nalazi krvi mi nisu okej, pa je možda zbog toga, ne znam.
Eto, pa da vidim kako stojim u odnosu na ostatak forumske populacije koja sa mnom više-manje dijeli to roditeljstvo male djece 
Ja sam umorna ko pas negdje od sedam navečer, i mirno mogu odmah i zaspati - ako netko drugi odradi sve ono što treba, nekad i legnem u osam, i spavam k'o beba do sedam drugog jutra (kad me budi sin, inače bih valjda i produljila do osam) - inače se dižem u šest ujutro, ili malo poslije, ali zadnje vrijeme jednostavno nisam u stanju. U devet već vidim bele miševe, i jedva čekam da djeca legnu, pa onda kunjam uz film ili knjigu ili muža ili sve skupa zajedno negdje do deset-jedanaest, kada puzeći idem leć. Nekako nisam baš fit... Ali sve to poslije devet za mene je ajmo reć napor, i da nije tog muža išla bih spavati s djecom. I tako stalno.
Kako je vama? Jel mene stvarno pere neki zdravstveni problem, ili i druge mame imaju kokošije sljepilo.
Inače, imam dijete od pet, dijete od dvije godine, veliku kuću, vrt i muža koji radi cijele dane. I zero pomoći sa strane.
Lastane, što mi je?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma