-
-
-
Mia74, puno hvala na odgovoru
Da,malo me jesi smirila. Vjerojatno ima taj psihološki faktor svoje prste u tome. Pričekat ću još koji dan...
-
meni je prošlo 12 dana od zadnje tablete dok nisam dobila,rekla je dr.da je do 10 dana ok onda poslje da se treba javit njima...
Posljednje uređivanje od nivesa : 27.09.2010. at 23:14
-
Evo cure, nakon 9 dana napokon stigla....
P.S. još jednom-hvala na odgovoru.
-
Super Lua,sretno u novom i zadnjem
postupku!
-
Podižem temu:
Kod mene je sve ok osim začepljenog jajovoda i godine,pila sam prošle godine duphaston radi vodene ciste 17mm koja nije pukla unatoč tabletama sad meni treba neki savjet ali za nešto posve drugo:
planiram postupak krajem 6 mjeseca odlazim vani raditi i vračam se taman kad dobijem bila sam kod dr.A i sve dogovorili,moji ciklusi su redoviti dolaze svakih 30-31dan,no kad sam bila na dogovoru nitko nije ni pomislio da 2 mjesec ima 28 dana i da se ciklus pomiče tako da sam dobila ovaj mjesec 1.4.,razmišljam ponukana tome što sam pročitala u jednom postu da na vv za postupak se primaju pacijenti do 1.7.,ako ja dobijem 1.7. treći dan ciklusa je 3.7. što znači da sam propustila vlak,meni je najviše radi godina,moje pitanje je
kako mogu ciklus pomoću duphastona pomaknuti ima li neko neki svajet pitam vas a sutra ču izgleda zvati i dr.,hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma