Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
Pa več sam bila napisala, ko budala govorim i ponavljam Ne po sto puta, pa vadim rukicu iz kreme i Ne, pa opet Ne pa opet vadim rukicu iz kreme, al moje Ne zvuči puno drugačije od ostalih riječi koje mu upučujem. Inače je sve la-la-land i zvučim lagano ko teletabis (a i izgledam tako) a kad rečem Ne to zvuči ozbiljno i zbunim ga iskreno, pogleda me u čuđenju, i nakon nekog vremena je skontao da kad rečem Ne treba stati i prestati raditi to što trenutno radi (to ne uspijeva uvijek - pogotovo ne kad me popiški dok ga presvlačim).
moja je prije par dana uspela dohvatiti nekakvo labelo i skroz joj je super. nakon kaj je skuzila kak da ga otvori sam jednostavno izvadila samu mast van, a kutijicu joj pustila nek se zabavlja. druga opcija mi je bila pospremiti labelo izvan domasaja. mozda sam ja prelijena, netko je negdje napisao da umjesto da odgajamo nosimo. pa mozda ja umjesto da odgajam sklanjam stvari koje nisu za nju u svakom slucaju ko i Anemona NE i odreden ton glasa "cuvam" za velike stvari. kao kad se hoce okrenuti na trbuh na prematalici....

mislim da nam treba nekakav topic o NE