Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
Čitaj bolje, 2 dana ne 2 mjeseca! 2 mjeseca več ne negoduje.
Oprosti, iz ovog

Svaki put bi ga vratila da sjedne pored mene i rekla Sjedni Š. Drugi dan još gori od prvog, zamalo sam odustala, neće pa neće, dosadna sam mu…ali sad, jedno 2 mjeseca nakon, mi sjedimo zajedno po pola sata na kauču
sam shvatila, očito krivo, da je navikavanje trajalo dva mjeseca.

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
Ajme ne da mi se raspravljati ni 5%. Ja imam svoj način, a vi slobodno smatrajte da sam luda i da grješim i da če mi djete pobječ ili postat serijski ubojica...
Nemoj sve shvaćati osobno - niti itko misli da si luda niti da će ti dijete postati serijski ubojica. Čemu pretjerivanje? Jedino mi se čini (govorim za sebe, a djeluje mi da slično misli još nekolicina ljudi na ovom topicu) da djeca obično odabiru svoj put koji se ponekad preklapa s putem kojeg mu pokažu roditelji, a ponekad bude sasvim drugačiji i da to nema baš nikakve veze s "treningom" u dojenačkoj dobi - dapače, za djecu je u određenoj životnoj dobi sasvim normalno da razviju buntovničku i "ja-sam-najpametniji-na-svijetu" fazu. To je normalan dio odrastanja i čini mi se da je, imajući to na umu, bolje, mudrije i dalekovidnije opremiti dijete darom samostalnog razmišljanja, nego slijepog slušanja autoriteta.