Kupio sam rabljena jane carrera pro kolica i nemam za njih račun, htio bih zamjeniti istrošene kotače. U adax servisu su rekli da ne mogu zamjeniti kotače ako nemam račun.
Gdje bih mogao zamjeniti kotače?
Kupio sam rabljena jane carrera pro kolica i nemam za njih račun, htio bih zamjeniti istrošene kotače. U adax servisu su rekli da ne mogu zamjeniti kotače ako nemam račun.
Gdje bih mogao zamjeniti kotače?
ma reci da si izgubio racun,mi s mo mjenjali na svojima dva puta.prvi put s racunom drugi put smo ga zagubili.nazovi bas servis pa se s njima dogovori il otidi direkt tam.
Zvao sam Adax u Belovaru na telefon 2043096 i 2042096 i rekli su mi da ne servisiraju kolica bez računa nakon 1. lipnja 2010?! Objašnjenje je da su Španjolci donijeli takvu odredbu.
Imaš li možda broj servisa da ih direktno nazovem i pitam?
nemam,bas sam sad trazila.ne znam koji su ovo brojevi ,sli mozda da ih ti trazis broj od servisa.mislim bezveze im je to,kaj ljudima kojima je istekla garancija pa im rač.nije bitan a kupili bi zamjenski dio...
Joj i ja sam s njima prije cca 2 god imala okapanciju. Mi imamo Jane Powertwin trokolicu kojima je pukao onaj podlozak za noge (ujedno i nosac prednjeg kotaca). Kolica NISU bila kupljena u Hr, nego vani (tocnije u Italiji, sto je meni trenutno totalno izvan ruke za traziti servis). U Stockholmu gdje sad zivim su ih isto prije prodavali ali vise ne i nemaju servis, proizvodjac Jane se ne moze kontaktirati (kao privatna osoba ne moze se npr. naruciti rezervni dio, to mogu samo servisi), a servis u Hr mi NE ZELI pomoci (iako bi to platila) jer nije kupljeno kod njih. Zacarani kriug, uglavnom, kolica jos u dijelovima (a kasnije sam po forumima citala da je bas tom modelu takav kvar cesta boljka!).![]()
stvarno su koma,mi smo isto imali problema s kotacima i reklamirali smo dva il tri puta ne sjecam se točno ,isto su nam pucali prednji kotaci i nosili smo na servis,ne znam koja im je ovo logika al je loša.kaj pa nisi ih trazila da ti poklone nego da ti nesto prodaju ,koma.
Posljednje uređivanje od Rency : 30.09.2010. at 20:42