Hvala na odgovoru, prilagodljiva sam mogućnostima u svakom slučaju. Postoje situacije kad mi je npr značajno brže ubacit je u klokanicu (kad idem po stariju curku, kad pada kiša) i jednostavnije..a navikla sam se na to sa starijom, koju i nisam do 6 mj mnogo nosila jer nije uopće tražila, i isto zdravstvenih razloga - duži oporavak od poroda, ali poslije sam ju nosila u klokanici, to joj se svidjelo a meni daje 2 slobodne ruke i brze smo tako, nema prepreka koje s kolicima ponegdje imamo, i sl., no imam sad i mini kolica uvijek doma za te brzinske rute. Mlada ;D i ne baš, makar kralježnica i ne bira ni godine toliko. Interesirat ću se i kod doktora na slijedećim pregledima, jer bi te klokanice, tj nosiljke razne trebale uvažavat i leđa, možda i ne škode toliko. Zasad su leđa na maksimalnoj poštedi jer biti zakočen i s bolovima i malima je prilična katastrofa i vrlo bolno. malenoj neće falit jer se već mjesecima nosi što po rukama, što po klokanici, ni ne da se odlijepiti od mame, ili već tko se nađe da ju nosa.