Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 108 od 108

Tema: Koliko toga dijete od 25 mj. razumije?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sad je super, odlično napreduje, nadam se da će mu uskoro skinuti dijagnozu...Ti bi trebala što prije početi raditi s njim, tvoj je još mali, a što se ranije počne, napredak je veći. Meni su dr. u dnevnoj bolnici rekli ako dijete ima elemente pervazivnog, nitko ne može znati kako će se dalje razvijati, ali postoji mogućnost da se to izgubi kroz par godina. Ne znam može li sasvim nestati Ja kod svog uočavam neke sitne stvari koje drugi ne uočavaju na prvi pogled...Baš sam to s mojim mm i mamom pričala neki dan, kad je on bio beba, nije toliko uspostavljao kontakt s nama kao njegov braco, i jako je volim stvari prebirati ručicama ( npr. ja sam mu dala čarapice i on ih je vrtio po rukama dugo dugo , više od pol sata ) a ja sam mislila da je to sve normalno jer mi je bio prvi, tek sam s dvije godine skužila da nešto nije u redu. U parkiću je znao skupljati štapiće i cijelo vrijeme ih je vrtio po rukama. Sad se sve to izgubilo, ništa od toga više ne radi. Ne znam koliko smo mi na to utjecali, ali mislim da je jako bitno da se s njima radi i radi, svaki dan, pogotovo kad su tako mali i dok se još intenzivno razvijaju...
    Nadam se da će ti se javiti još koja mama koja možda ima više iskustva nego ja i korisnijih savjeta...

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Pozdrav! Vidim da je ovo davno bilo, ali mi trenutno imamo isti slucaj i jako sam zabrinuta. Ako mi se moze javiti ova mama ili netko sa slicnim problemom bila bih jako zahvalna

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •