-
Gdje kupiti točeno vino?
Trebala bih veću količinu vina, i znam da ima za kupiti točeno vino što po točionicama, što kod ljudi koji proizvode vino, ali nisam nikad na taj način kupovala. Važno mi je da je dobro vino, ali i po povoljnim cijenama.
Jel imate koga za preporučit - i za crno i za bijelo?
Puno hvala!
-
Kad ideš od kolodvora u Sesvetama, prođeš onaj veliki semafor ravno prema sesvetskim selima i Varaždinu....tu s lijeve strane ima neka vinarija, što li je već. Vino ne pijem pa ga nisam ni probala, ali sam iz prve ruke čula da im je super vino, a i da je cijena ok. Pa provjeri, ako ti nije daleko
-
Ja tako nešto nikad nisam pronašla, a rado bih. Kupovali smo nešto na trešnjevačkom placu, po preporuci, no nije mi se svidjelo.
Dobro domaće točeno vino nabavljam od prijatelja, a nekad davno smo nabavljali i odličan dingač sa Pelješca - ali sve je to jako teško nabaviti i dostaviti u Zagreb.
-
Na jarunskom placu ima dućan s domaćim pršutom, pancetom, vino, ulje i masline u rinfuzi. Domaće dalmatinsko jako fino. Nije naše, da ne mislite
mi samo konzumiramo
-
Mi smo uzimali za moju svadbu u vinariji u Dugom Selu ulica prema željezničkom kolodvoru .Vino je bilo prefino a cijena normalna .
-
Ja znam za odlicno dalmatinsko i crno i bijelo, i to ne ono kad prave jedno za obitelj, a drugo miksaju sa svim i svačim (svakakvim otrovima glavoboljčekima) za prodaju...
Takvih sam se užasa "nauživala", tu i tamo
, dok sam bila studentica, po tulumima, kad smo kupovali u točionicama.
Ovo je vino, što bi se reklo - iz iste bačve kupcu i vlastitom (odraslom
) djetetu.
I nije prodaja na veliko jer ga nema baš toliko, možda može i za koju svadbu, ali više za (obiteljske) neke manje količine.
No, kako se radi o vinaru, meni bliskom rodu, mislim da sam sve debelo izreklamirala, a ne znam zapravo kako se odgovara na ovakvo pitanje, a da ne uključuje "reklamu"
Možda je bolje, koga zanima, da se javi na pp.
I da, novo vino se još "kuha", starog više nema.
-
ja znam u Istri, za ZG ne
-
imaš u dubravi na placu u sklopu jednog diskonta super vino jednog poznatog zelinskog vinara, cijena je super a i vino je jako jako fino. za veče količine bi ja iskrenoo skočila do zeline, tamo ti mogu preporučiti dva vinara....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma