Kako preživiti gubitak bebe-beba u 6 mjesecu.
Kako preživiti gubitak bebe-beba u 6 mjesecu.
Hello Kitty, moja najdublja sućut. Evo podforuma Roditelji anđela, okuplja ljude koji su, na žalost, iskusili takav gubitak:
http://forum.roda.hr/forums/95-Roditelji-anđela
Posljednje uređivanje od ina33 : 28.09.2010. at 15:34
draga hello kitty, ne znam kako bi te mogla utješiti, jer nema tih riječi. znam kako si bila sretna kad si saznala da si trudna i ne mogu vjerovati sad kad čitam šta pišeš. ja se još nadam da će bar jedan dečkić ostati s tobom.![]()
Hello kitty, na tom podforumu imaš žena koje će te najbolje razumjeti, jer su, na žalost, gubile blizance ili trojke nakon IVF-a u relativno poodmaklim trudnoćama. Još jednom, moja najdublja sućut.
hello kitty nemam riječi koje bi mogle ublažiti tvoju bol. U mislima sam s tobom. Najiskrenija sućut.
Posljednje uređivanje od mare157 : 28.09.2010. at 16:35
Kitty..žao mi je..poslala sam ti pp,drži se !!
Kitty, žao mi je! Drži se draga!![]()
Kitty, moja iskrena sućut, draga, teško je i nači riječi za staviti u ovakvu poruku, nadam se da ćeš pronaći utjehu u obitelji i TM... mislim na vas...
moja iskrena sućut
daj si vremena za tugovanje i okruži se ljudima koje voliš i koji ti puno znače i najbolje te razumiju![]()
Moja najiskrenija sucut.
Odi na podforum roditelji andjela, kako je Ina rekla. tamo ces naci utjehu
žao mi je draga..nadam se da će bar jedna bebica ostati sa vama..![]()
Kitty, jako mi je žao
Teško je preživjeti, ali opet najbolje uz ljude koji te razumiju i prošli su što i ti...
Kako shvaćam jedna je bebica još s vama....samo neka ostane do termina![]()
kitty, draga, jako mi je žao zbog toga što proživljaš
sa mnom u sobi u Petrovoj je ležala cura koja je isto tako nosila blizance, curke su bile.
Jedna je nažalost, bila bolesna i umrla je, mami doktori nisu davali prevelike nade, stalno su je pregledavali, svakodnevno ctg, često uzw...
ali uspjeli su, druga curka je rođena dva mjeseca poslije, živa i zdrava, danas je trogodišnjakinja
Mislim na vas...drži se...
hello kitty,draga,strašno mi je žao i nemam riječi![]()
hello kitty, jako mi je žao i nadam se da će druga bebica ostati s vama![]()
Kitty draga, šta reći osim žao mi je?!?!?!?!?!?!
Nadam se da će druga bebica kasnije zadavati slatke muke svojim roditeljima!![]()
Žao mi je, nadam se da će druga bebica biti izdržljiva i ostati s vama...![]()
Kitty jako mi je žao! Ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško!
Neka ti bebica koja je s tobom da snage i volje za nastavit dalje.
Drži se draga, tuga nikada neće proći, ali moraš ostati jaka, jača nego ikad u životu, jer te jedno malo biće još jako treba.
hello kitty jako mi je žao. Nažalost znam kako ti je jer sam slično prošla. Kako ti Denny kaže tuga nikada neće proći, ali će s vremenom biti podnošljivije
. Pridruži nam se na pdf-u roditelji anđela. Mene su one prekrasne hrabre žene tamo doslovno izvukle sa dna. Želim ti puno snage za dalje
![]()
ajme draga kitty, jako mi je žao
moraš biti jaka zbog te junačke bebice koja se čvrsto drži uz tebe.
drž se draga moja. moja iskrena sućut.
Draga kitty jako, jako mi je žao. Sad moraš skupiti snage
i biti snažna za još jednu bebicu čije srčeko kuca ispod tvog.
![]()
![]()
![]()
jako mi je žao
budi hrabra i jaka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od ZO : 29.09.2010. at 21:58
Hvala svima na podršci.
Od danas smo na Svetom Duhu, nada za drugu bebicu posljednja umire, puno vas sve pozdravljam, kad budem bila sposobna javim se.
Hvala vam svima na podršci.
Od danas sam na Svetom Duhu, nadam se da će mi nešto više reći, nada za život mog drugog dečkića posljednja umire.
Pozdrav svima, i javim vam se kad budem sposobna
Draga hello kitty, želim vam svu sreću i snagu ovoga svijeta.
Drži se, draga, nek vas Bog čuva
Draga hello kitty, jako mi je žao što morate kroz sve ovo prolaziti.budite hrabri...svi mislimo na Vas i nadamo se najboljem.
Ajme draga, šaljem ti mnoštvo vibri da drugi dečkić bude hrabar i ostane kod svoje mame što duže i da se rodi živ i zdrav.
Drži se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zao mi je draga ,
nadam se da ce druga bebica ostat uz svoju mamu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nek ti Bog da snage da izdrzis ovo![]()
Iskrena sućutneka Vam dragi Bog da snage da izdržite ovu kušnju kroz koju morate proći .Sretno draga
uf, nije ti lako, drži se i samo pozitivno razmišljaj!
draga kitty, tvoj drugi dječačić ti je najveći motiv da digneš glavu i iscrpiš zadnje atome snage i hrabrosti za dalje...
mislimo na tebe i tvoju drugu bebicu koja te treba i zbog koje ćeš preživjeti ovaj pretužni gubitak
![]()
draga kitty žao mi je ,budi snaga svojoj bebici kao i ona tebi
Neznam više dali sam normalna,vjerojatno ne...danas mi je doktor rekao da nema čarobni štapić da mi pomogne i da je druga bebe jako mala.Sve ovo na rodi ne pišem ja već moj muž jel ja nisam sposobna za ništa, prema zadnjem pregledu bolesna beba stvara "vodu" ili tako nešto što utjeće na zdravu bebe i sve je pitanje vremena.
draga Kitty, uzdajte se u dragog Boga, on je milostiv, molite se jer samo on moze promijeniti bilo koju situaciju. Mislim na vas i molim dragog Boga da Vam pomogne. I sama sam cekalica blizanaca u vrlo rizicnoj trudnoci od samog pocetka, mogu samo zamisliti kroz sta prolazite![]()
Bitno je da izdrzis sto duze ako Bog da, vec sam negdje pisala da pitate za kortikosteride koji se primaju da bebi sazriju pluca i da ima vece sanse za prezivit ako se rodi prije vremena. Ti si sada 25.tt, to sto su ti rekli da treba izdrzat jos 10 tjedana je skoro pa idealan termin, medjutim, ja vibram i molim da izdrzite sto duze i da predjete 28 tt (obavezno pitaj za kortikosteroide), to nije tako daleko, budite jaki, vjeruj u Boga i svoje tijelo i miruj maksimalno.
Slažem se sa fatamorganom Gospodin je svemoguć samo ga zamoli,moli se svaki dan On će te čut,mislim i molim se za tu malu dušicu pod tvojim srcem,budi jaka Kitty!