Kitty draga, u mojim ste mislima i molitvama![]()
Kitty draga, u mojim ste mislima i molitvama![]()
kitty draga, samo hrabro! drugi je djecak je mali borac i on sigurno ostaje s vama.![]()
![]()
oj.. Kitty i njezin muž................ u mislima je mnogo ljudi tu uz vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vaš malac/borac izdrži što duže.
mislimo na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga, mislimo na tebe i malenu bebicu... da izdrži što duže. Čuvaj svoje zdravlje, othrvi se očaju, jer će tvoja bebica trebati zdravu i hrabru mamu!
joj draga kitty žao mi je šta ovo prolazite! mislim na vas......
Kitty od srca vibram za malenog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hello kitty, nadam se dobrom ishodu i molim za njega onoga koji odlučuje.
i danas vibre za našeg junaka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim na vas!
Da Vam javim tužnu vijest,03.10.2010.u 17 na svijet su izasla dva deckica,15 tjedana ranije,jedan je umro u 17:05,a drugi jos diše,doktori mu daju 10 posto.Ako se ovo preživi mislim da se sve može.
ajme dragi Bože
bori se dijete drago, bori se da ostaneš uz svoju mamu, da zajedno smognete snage za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
joj neka vam svima Bog da snage
~~~~~~~~~~ da sve bude u redu
Drži se draga kitty
Žao mi je zbog tvog velikog gubitka.
A želim da se drugi mišek izbori i bar malo olakša bol.
![]()
Ajme...ovo definitivno nije pravedno
Užasno mi je žao...moja iskrena sućut. Nadam se da ćete svi smoći snage za dalje i da će se malo djetešce izboriti za svoje mjesto pod suncem.![]()
ajme, draga kitty.
najveće za malenog borca ~~~~~~~~~~~~~~~.
a joj Bože dragi
iskreno se nadam da će se druga bebica oduprijet svemu i ostat sa vama![]()
Moja sucut za malenog
I bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se drugi izbori
Drzi se!![]()
Draga Kitty, neka vam je Dragi Bog na pomoci.
Iskreno suosjecam sa vama. Nemam rijeci utjehe
suze same idu
![]()
Moja sucut za jednog deckica.
a za drugog beskrajno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se izbori za zivot
ufff moja sućut
i puno vibrica za mališu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ajme draga, moja iskrena sućut za usnulog anđela
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se drugi dečkić izbori za život
Posljednje uređivanje od Ginger : 04.10.2010. at 23:51
Ajme Kitty.... nemam riječi... nema utjehe... Sjećam se kako smo zajedno ležale na transferu i poslije se veselile beti... Neka vam svi anđeli pomognu da ovo izdržite i preživite.. Daj bože da jedan mali heroj ovo izdrži i preživi...![]()
Moja iskrena sućut
Izdržite...svi.
moja iskrena sućut za mališana i u mislima smo s vama i s drugim mališanom za kojeg se nadamo da će se izvući
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
moja sućut hello kitty
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za malog borca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Kitty, žao mi je zbog malenoga koji je otišao. Mislimo na vas... da smognete snage i izdržite ovu neizvjesnost, nadamo se da će se bebica izboriti za život. Čuvajte se!![]()
Draga Kitty iskrena sućut zbog vašeg gubitka.
U mojim molitvama će biti druga hrabra mrvica, koja će pobijediti, izdražati radi svoje mamice i vratiti joj osmijeh na lice. Bože dragi daj mu snage, da se izbori. Drži se draga moja.![]()
Kitty ...
...puno vibri za malenog borca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
mogu mislit kako vam je
za malenog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Boze pomozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~