Jako mi je zao, moja sucut.
Jako mi je zao, moja sucut.
Posljednje uređivanje od Yana : 05.10.2010. at 23:53
Iskrena sućut obitelji, riječi utjehe nemam, žao mi je jako.
Neka vam Bog da snagu u ovim teškim trenutcima.
Mali anđeli neka počivaju u miru.
![]()
Iskrena sucut... Neka vas cuvaju vasi maleni andeli!
![]()
![]()
Znam da nema riječi kojima bi vam izrazio moju duboku sućut....vaša bol me je rasplakala,u mislima sam s vama.
Ljudi, hvala vam svima,sa ovim završava jedna tužna i bolna epizoda našeg braka,u ovih šest mjeseci bilo je toliko boli tuge i suza,al bilo je i srece,jel nije li sreca cuti otkucaje beba,dodirniti ga,osjetit da je on to osjetio.Sad nakon svega ostaje praznina,zivjeli smo 25 tjedana kao i svi parovi koji cekaju bebu,planirali,gradili,pripremali i onda se nenadano u 7 dana sve unisti nestane.Sad nam samo ostaje dostojno pokopati naseg andjela,moliti da mama što prije i bez zdravstvenih problema izadje iz bolnice,a poslije oporavka bit cemo samo jaci. Hvala Vam na podrsci jos jednom.
Nemam riječi utjehe. Neka vam Bog da snage za dalje da ne odustanete...
![]()
hello kitty i muž,
moja/naša najiskrenija sućut...... potpisujem vesnare, neka vam bog dragi ili svemir udijeli mnogo snage da sve ovo prebrodite i da nastavite u borbi za vašim djetetom, vašom djecom.
hello kitty želimo što brži fizički oporavak i izlazak iz bolnice.
hello kitty i muž, jako mi je žao zbog vašeg gubitka![]()
. Nažalost znam kako se osjećate i što sada proživljavate. Nama će u nedjelju biti godinu dana od kada smo se rastali od naših cura
Tuga za bebama nikad neće proći, samo će sa vremenom biti podnošljivija. Želim vam puno snage da prebrodite ove teške dane i da jednog dana ponovno budete sretni u iščekivanju vašeg djeteta.
Draga, pridruži nam se na pdf roditelji anđela. Tamo je puno žena koja su prošle kroz gubitak djeteta i koje će te najbolje moći razumijeti, te pružiti ti utjehu i možda i pokoji savjet.
Drži se draga![]()
hello kitty i muž, nema tih riječi koje bi sad mogle ublažiti to kroz što Vi sad prolazite.
Neizmjerno mi je žao i nadam se da ćete se kolko tolko oporaviti od ovog užasnog gubitka i tragedije koja vas je snašla.
Kitty, želim Ti što brži fizički oporavak i da što prije dođeš doma u zagrljaj svog dragog.
Neka Vas vaši anđeličuvaju i daju Vam snagu za dalje
Draga Kitty i cijela obitelj,
iskrena sućut, jako mi je žao što vas je život tako ružno iznenadio i donio toliku bol.
Nadam se da ćete brzo preboljeti ovu tugu i nastaviti živjeti dalje, nadati se djeci i radovati budućnosti.
moja iskrena sućut i što brži oporavak za oboje
draga kitty,strašno mi je žao zbog vašeg gubitka..
iskrena sućut tebi i TM..![]()
Strašno mi je teško što vam se dogodilo.I mi smo dugo čekali našeg malenog .Znam neke ljude koji su tako kao vi doživljavali gubitke ali su se dizali.Danas znam da imaju djecu.Krenite dalje ponovo i uspjet ćete.Mislimo na vas!
Draga Hello Kitty, iskreno mi je žao zbog vaše nesreće.Želim vam da što lakše prebrodite ove teške trenutke i skupite snagu za dalje.
nitko ne zaslužuje ovako nešto...pretužno...iskrena sućut i "...samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane, i da Bog će vam dati sad snage preživjet te dane"!
Mislim da je jedna od najtežih stvari na svijetu izgubiti dijete. Zašto Bog ljudima daje takve križeve? Dogada li se to samo jakima, najjačima, za koje zna da će preživjeti i krenuti dalje? Tako je beskrajno teško, nejasno, nepravedno i neprebolivo. Moja iskrena sućut.
Ja nebi ovo uopce trebala citati..uh...
Nemogu ni zamisliti kako vam je...Zao mi je sta sve ovo prozivljavate..
iskreno mi je zao..
Nadam se da ces uskoro iz bolnice...