Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: decapeptyl i menstruacija

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno decapeptyl i menstruacija

Prvi puta idem na potpomognutu i molim vašu pomoć,jer sam puna .
    21 dan ciklusa sam bila na kontroli i tada me je dr pitao kakvi su mi ciklusi. Odgovorila sam između 28-30 najčešće, i rekao je da za 2 dana počnem sa dec., odnosno 23 dan ciklusa i tako nastavim slijedećih 7 dana i zatim dođem na kontrolu imala ili nemala mengu. Osim decapeptyla dobila sam i gonale koji bi trebali ići u drugom dijelu.
    Mengu sam dobila danas 26 dan ciklusa, nakon 4 dana uzimanja decapeptyla.
    Moje pitanje je da li je problem što sam očito dobila mengu ranije nego što je dr mislio kada mi je rekao da počnem od 23 dana (jer sam shvatila da većina počinje već sa 21 danom ciklusa) i kako će se to odraziti na daljnji tijek postupka?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Modesty4, uzmi danas decapeptyl i sutra na kontrolu. Mozda ce ti dr reci da jos par dana nastavis sa decapeptylom ako supresija jos nije postignuta.Mozes i nastaviti sa decapeptylom 7 dana pa onda na kontrolu ali ja bih ipak sutra otisla.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nije problem sto si menstruaciju dobila ranije i to ne bi trebalo utjecati na daljnji tijek postupka. Vjerujem da ces s postupkom nastaviti kako je i planirano s time sto ces zbog ranije menstruacije biti krace vrijeme na Decapeptylima i prije poceti s Gonalima.

Sutra se obavezno trebas javiti na kliniku, jer se sa stimulacijom (Gonalima) obicno krece 2. ili 3. dc.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 03.10.2010. at 17:39

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Taca ja bih rado sutra otišla i barem pitala što dalje, ali to je nemoguće. U postupku sam na Sv.duhu, a ja sam iz Slavonije pa mi nije baš blizu, a i sutra moram biti na poslu obavezno,pa nema šanse da idem. Telefonom ću ih svakako pokušat zvati, ali me zanima vaše mišljenje!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Modesty4, bitno je da redovno primas decapeptyl i onda ti m nije tako bitna. Ja sam u Mb pocela sa stimulacijom 5.dc, tako nekako mi je bilo i u Viliju u dugom protokolu. Nemas razloga za brigu ali sutra ih nazovi pa ces dobiti upute.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala ti. Tražila sam svuda na forumu i našla da je jedna forumašica išla na dec od 23 dana ciklusa, kao i ja i čak slijedećih 14 ga uzimala i tek onda dalje počela sa drugim lijekovima.

norah avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja sam krenula sa 1 danom menstr s 1 decapeptylom, 2 dan 1 decap+ 3 gonala i sl....
    no 8 dan je ultrazvuk, što je bilo danas i na jednom jajniku je cista...rekla mi je ako ne ode da prekidamo s ciklusom...za sada je samo gonali, i decapeptyl, ništa drugo?
    je li itko ima slično iskustvo

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Norah. ja sam u istom protokolu imala 8.dc cistu od 5cm i odmah smo prekinuli postupak jer je dr. rekao da ce ta cista "posrkati" sve hormone.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •