Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: online igre/vježbe za predškolce?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno online igre/vježbe za predškolce?

Cure,ako znate neke zanimljive stranice za predškolce,molila bih linkove.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo tu:

http://www.artrea.com.hr/igreonline.html

Inače, ja svoju djecu nisam puštala internetu ni blizu do prošlog ljeta (dob 9 i 10 godina) dok nisu koliko toliko naučili brižno se služiti time. Ni danas ne smiju na internet bez nadzora. Bolje ti je kupiti Malu učilicu ili Sunčicu ili Hlapića ili neki od edukativnih softvera + arkadne igrice za motoriku (ne moraš baš sve ni kupiti) nego pokazati djeci čari interneta...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zaboravih dodati - za predškolce je zakon OLOVKA I PAPIR (zbog motorike) pa ti radije skini bojanke i neke zadatke koje mogu rješavati (ima toga, imam i ja hrpe, samo moram pretražiti stare materijale) a računalo tek nakon toga, nikako umjesto toga.

Istina, moj stariji se opismenio uz računalo, ali imali smo grde muke da ga pritjeramo na olovku nakon tipkovnice. Na greškama se uči. Ne moraš ponoviti moje propuste...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.09.2010. at 11:14

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Peterlin ,hvala puno!

Ma ja budem njemu namjestila stranicu pa uz moju pomoć i nadzor budemo skupa radili.
    Nema šanse da sam surfa.Niti zna niti bih ga ja pustila bez nadzora na net.

Tražila sam nešto online,jer pokazuje veliki interes za animacije na računalu,npr. ove naše rodine smajliće proučava,broji,oduzima pa sam uvidjela da bi mu bila velika motivacija da radi baš nešto edukativno na računalu.

Olovka,bojice i papir su velika muka za njega...i doma i u vrtiću forsamo nježno i potičemo,ali on našvrlja i za tri minute se diže od stola i ide dalje.
    Kupila sam mu i ergonomske trokutaste bojice za lakši hvat,ali ga to baš i ne zanima....a za kompom sjedi bez problema pola sata i klika i broji smajliće,piše velika slova i brojeve u wordu i tak...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •