nisam se mislila više uključivati, ali da se n.grace ne pati sama. jer vrlo lako možeš dobiti dojam da ti/ja imaš iskrivljenu percepciju i da krivo čitaš i da u stvari sve ono što ti se čini u stvari - ne postoji.
a nedvojbeno - postoji.
to što je roda odabrala takav put promocije prirodnog poroda - neka je. jedino što mogu je sudjelovati na raspravama ovog tipa kad se pojave jer nit sam članica udruge, niti bih to bila, isključivo iz razloga odabira tog puta promocije prirodnog poroda.
nimrod, pročitaj još jednom

nimrod, evo reci - jel tebi nepristrano da se u tektovima o carskom, epiduralnoj itd spominje smrt kao jedna od mogućih posljedica, i to odmah negdje pri vrhu? jel možeš umrijet od carskog? a vala - možeš.
pa onda krene nabrajanje svega ostalog, između ostalog i problemi s dojenjem.
sve crno do crnog, još začinjeno nekakvom crno-bijelom slikom koja te lagano podsjeća na neki film o frankeštajnu iz 1930.
da bi s druge strane imali prekrasne priče o neasistiranom porodu kod kuće.
idilične slike mladog lijepog zdravog para, s prekrasnom lijepom bebicom, narafski u boji, rodila doma bez iđe ikog, samo tako.
ako pažljivo čitaš, uočiti ćeš disklejmer s kojim se udruga ograđuje od neasistiranog poroda kući.
i - to je to.
ne možeš umrijet, ne možeš imati praktički nikakvih problema, naravno - dojenje kreće odmah itd itd.
a pa sad ako to nije pristrano prikazivanje informacija, ili kako bi ina33 rekla bias (nova riječ koju sam naučila da ne kaže netko da ove rasprave nisu korisne), onda ne znam što je.