zeznula sam post...
I super, ali argumentiranu raspravu i stav da je bolnica opasna treba potkrijepiti podatkom koliko opasna?
ja sam u petrovoj, nakon potpuno uredne trudnoce i pocetnog tijeka poroda dobila kompletan koktel - brijanje, klistir, drip, epiziotomija, nalijeganje na trbuh. Porod je bio brzinski (uz sve te zahvate), u to doba ja zadovoljna - ne mogu sjediti cijela dva tjedna, 10 dana ostala u bolncii radi neke sitne temp. za koju nikada nisu skuzili od cega je. Ali, dobro, bitno da je dijete OK.
I onda, nakon dvije godine - djetetu dijagnosticirana razvojna epilepsija. Pita neurologica kako je bilo na porodu - reko sve super, b.o. Pita ona nesto, pa izmedju ostaloga i - jeste li dobili drip. Da. Pa, kako j ebilo super, to vise nije normalan porod vec ubrzan i sigurno nepovoljan za dijete !??! Jako sam bila ljuta, "Govorite li vi to meni da je postupak koji se radi rutinski, za kojeg nema nikakvog valjanog razloga mogao izazvati ovakve posljedice?!!?" Naravno da nisam dobila direktan odgovor i da zapravo ne znamo sto je uzrokovalo epilepsiju kod mog djeteta ali nije dok. to pitala bez veze...