Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1658

Tema: Opasnosti poroda kod kuće

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je čisti cinizam, a mislim da je bolje da u tom smjeru ne krenemo, jer onda sve ode u kupus.
    Za "pare" koje su mi "oni uzeli" sam dobila 15-ak predavanja od kojih su bezveze bila možda dva.
    Ostala su bila korisna. I na kraju su "oni" napomenuli: "čuvajte potvrdu, vrijedi vam i za ubuduće, da muž može biti s vama i na sljedećim porodima", tako da nemoj tvrditi nešto što nisi provjerila, zbunit ćeš čitatelje.
    Uz to, sasvim mi je jasno zašto tečaj koji se sastoji od 15 predavanja po sat-dva i tečaj koji se sastoji od 2 sata nisu na isti način priznati.
    Ne, nije cinizam već živa istina.

Ti bi generalizacijom svog iskustva mogla također zbuniti čitatelje.

Zašto?

U ovom specifičnom slučaju zato što cijena u svim rodilištima nije ista, jer u svim rodilištima tečaj nije isti, i jer u svim rodilištima potvrda ne vrijedi i drugi puta, a sve sa samo jednim ciljem: da si bolnica uzme love od trudnica koje žele da im netko bude blizu na porodu.

(A bome ima i onih koji puste muža samo od izgona. Kaj, sve ovo ostalo nije rađanje?) Uostalom, to što rodilja želi da joj muž/netko bude prisutan trebalo bi biti najnormalnija stvar na svijetu, a ne privilegija ako imaš 800 kn viška i tjedan dana vremena. Prisiljavati ljude da to plaćaju je u najmanju ruku bezobrazno.

A tko rađa doma, recimo, uopće nema taj problem. :D
    Posljednje uređivanje od Nimrod : 03.11.2010. at 17:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •