Moja H ima 22 i po mjeseca:
-vozi autic na cetiri tocka vec godinu, cak se spusta sa nogama u zraku od svuda
-sluzi se priborom, sama jede i odnedavno sama koristi casu (dobila je brata prije godinu pa je flasica bila "must have" do nedavno)
-crta krugove i od prije tri mjeseca zna bojiti u bojanki unutar linija
-ide sama na tutu (wc skoljka je previsoka)
-naucila je english alphabet cijeli i brojeve do 15 prije dva mjeseca a na bosanakom jeziku vec dugo zna brojati do dvadeset da joj to vise nije zanimljivo (posto sam anglista, bombardujem je pjesmicama i pricama na engleskom tako da nam je to posve normalno oduvijek)
-sa godinu je znala sici s kreveta sama (prvo spusti nozice)
-igra se sa masom cijelu godinu i sa raznim bobicama uz nadzor jer pravim nausnice i nikada nam se nije desilo da bilo sta stavi u usta-stalno pita hocemo li jos nesto praviti
-pravi je manipulator i zna sve ubijediti da dobije ono sto hoce ( a mm i ja stvarno nismo popustljivi)
-role smo pokusali voziti ovo ljeto i bas nam je bilo prerano
-pomaze tati da upali auto ujutro
-luda je za slikovnicama, slagalicama (do 30 komada), zabavlja se satima, slozi pa pokvari
-izmislja pjesmice na neku svoju melodiju
-zna napraviti spagu, most i jako je savitljiva i stvarno nije nimalo smotana
-ne zna se sama skinuti, samo carapice zna obuci i skinuti, mijesa lijevu i desnu cipelu jos uvijek
-voli plesati i skakati po bracnom krevetu i uvijek navaljuje da joj pustim kultur shock hashishi