Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Osip ili što?

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Osip ili što?

Dakle, maleni ima nekakav osip ili štoveć na lijevom obrazu i na obje ručice nekih 3 cm iznad šake... A izgleda kao sitne bubuljice boje kože, i da stisnem mislim da bi nešto i izašlo (ne znam kako bih drukčije opisala).
    Star je 10 mjeseci, a taj "osip" ima već nekoliko mjeseci. Prije toga imao je prekrasnu, čistu kožu i ja bih htjela da ju ima opet
    Možda netko zna o čemu bi se tu moglo raditi? Tražila sam po forumu ali nisam naišla na ništa slično...

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

možda je od uvođenja dohrane.ja kada sam krenula davati voćne kašice cure su se da tako kažem izasule oko usta,brade i malo po licu. a po tijelu????možda da ti se javi netko tko zna više o tome.

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jella prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, maleni ima nekakav osip ili štoveć na lijevom obrazu i na obje ručice nekih 3 cm iznad šake... A izgleda kao sitne bubuljice boje kože, i da stisnem mislim da bi nešto i izašlo (ne znam kako bih drukčije opisala).
    Star je 10 mjeseci, a taj "osip" ima već nekoliko mjeseci.Tražila sam po forumu ali nisam naišla na ništa slično...
    Umjesto da tražiš odgovore po forumu, mislim da bi bilo bolje dijete odvesti kod pedijatra, ponajviše zato što taj osip ima već nekoliko mjeseci. Osipi nisu bezazleni.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa Vidi poruku
    Umjesto da tražiš odgovore po forumu, mislim da bi bilo bolje dijete odvesti kod pedijatra, ponajviše zato što taj osip ima već nekoliko mjeseci. Osipi nisu bezazleni.
    L ima identičan osip kai jellin sin, bili smo kod pedijatrice i dala nam je nekakvu mast što ju rade u ljekarnama, osip se nije povukao ni malo..
    Da probam sa belodermom? kakva je to uopče mast (ne mogu dobiti info na netu)?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jella, šta je vama rekla pedica? pretpostavljam da ste išli?

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Da probam sa belodermom? kakva je to uopče mast (ne mogu dobiti info na netu)?
    BELODERM mast sadrži betametazon, glukokortikoidni steroid iz skupine jakih kortikosteroida.
    BELODERM mast se primjenjuje lokalno na kožu kako bi se smanjili crvenilo i svrbež prisutni kod nekih bolesti kože kao što su psorijaza, ekcem, razne vrste dermatitisa i seboreja.

Prije korištenja navedenog, otiđi radije dermatologu.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala!

Da, mislim da ćemo ići.. već predugo taj osip stoji, samo se nadam da nije alergija na nešto..

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ajme meni, sad vidim da sam napisala beloderm, a mislila sam na Betrion kremu, mast..

Ali svejedno o kojoj god da se masti radi, prvo dermatologu pa ćemo vidjeti..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 27.10.2010. at 16:07

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

klaudija, nismo išli samo zbog toga. Čekam savjetovalište sa godinu dana pa ću pitati što je to.
    Meni to ne izgleda kao slučaj za hitan pregled pedijatra, znala sam i sama ponekad imati sličan osip po licu i nadlakticama. Pitanje sam ovdje postavila da vidim ima li netko pojma od čega bi to moglo biti, gotovo sam sigurna da nije reakcija na hranu, i mogu li nešto učiniti da to "izliječim". Nitko mi nije odgovorio kao što vidiš

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam išla samo zbog toga, jer mi se čini da malo predugo to ima.. ali eto, ni naša pedica ne zna šta je i zbog čega je. pretpostavlja da je zbog hrane, a znam da to nije..

Ma ne da se ni meni više zbog toga ić pa ću pričekat da napuni godinu pa ćemo vidjet.. a možda se na kraju samo povuče..

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo samo da napišem da sam pronašla "lijek", a to je Sudocrem krema. Nakon samo jednog mazanja puno bolje izgleda i na putu je da nestane taj dosadni osip.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Baš sam vas se sjetila neki dan kad sam gledala Luciju.. baš mi je drago da je bolje. Luciji je još uvijek je lice osuto.. pedica nam je dala bila kremu nekakvu, ali se nije ništa povuklo..
    Ne mogu vjerovat da mi sudocrem nije uopće pao na pamet, a jedino njega koristimo kod crvenila i pelenskog osipa.,.

moram probat, nadam se da će nestat brzo.. koliko ćesto mažeš?

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I mom je malenom konstantno lice bilo osuto, nekad manje nekad više. Često su mu i obrazi bili crveni kao da se zažario
    Slučajno sam naletjela na uzorak Sudocrema još iz paketa Sretna beba, i evo, super sam s njim zadovoljna. Mažem ujutro i navečer u tankom sloju i dobro utrljam.
    Moja šogorica koristi tu kremu svakodnevno za lice, i kaže da je to jedina krema od koje joj je lice kao bebina guza
    Javi rezultate...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •