Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Strah od mačke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Strah od mačke

Paralelno sa strahom od nepoznatih Bubamarac se pocela plasiti i nase Mice (koja zivi s nama u kuci). Do sada je sve bilo okej, nije da su se specijalno druzile, ali Mica je stvarno bila pazljiva, tu i tamo bi je dosla ponjuskati i njoj to do sada nije smetalo. No odnedavno ako ju ja drzim na rukama, pruza ruke prema Mici i hoce je i dragati i smije se. I radimo to par puta dnevno, odnosno kad god ona pokaze volju. I ja dragam Micu i tad je sve okej. Ali ako sjedi na podu i Mica joj se priblizi samo na metar, iako sam ja uz nju, pocne joj se tresti donja usnica i hoce da je primim ili jednostavno pocne plakati. Jel ima nesto sto mogu uciniti da je bude manje strah ili jednostavno moram cekati da prode faza?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa ja ne bih forsirala, jedino možeš pred njom dragati mačku i tepati joj. Proći će valjda samo od sebe.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

a imaš ti povjerenja u svoju macu? ono skroz?

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da, ona je turbo dobrocudna. nije preslika mog straha.
    a i to je skroz novo, unazad dva tjedna negdje. do onda bi ju mica dosla posnjofati, ona bi ju sam pogledala i nebi ni trepnula...

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

baš mi je čudno. jer i mi imamo mice pa mi je čudno da odjednom dođe do straha bez nekog vidljivog razloga. da se zajedno više družite s micom..pa polako...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Faza, definitivno bila kod nas. Mi imamo malu papigu tigricu koju moja malecka obožava i oduvijek je osim nekih mjesec dana kada se toliko bojala da je urlala cim bi pticica uopce pustila glas!

A da ju nije mica slucajno nekad ogrebla?
    Posljednje uređivanje od BebaBeba : 01.10.2010. at 18:11

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mislim, jel moguce da ti to nisi vidjela a ipak se desilo?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Faza. Dijete isprobava novu emociju i ispituje reakciju drugih (mačke, tebe...) na istu. Proći će.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sanse da joj je mica nesto napravila, a ja nisam vidjela su stvarno minimalne jer malu ne mogu pustiti solo ni pola minute negdje tak da sam 99% vremena uz nju. a i da joj je nekaj napravila prepotstavljam da ju uopce nebi htela podragati ni kad ju ja drzim. ako je meni u krilu ili na rukama uopce nema frke...
    nadam se da je faza. a i bas ju jako pere taj nekakav strah od svih i svega. baku i dedu vidi gotovo svaki dan i svejedno ima dana da joj se pocne usnica tresti cim joj se priblize. a mica nam je tolko lijena i uspavana da niti nju ponekad cijeli dan ne vidimo

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

faza. moj se jedno vrijeme tresao zbog mekanog zvekanog. sad su si opet ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •