Vidi rezultate ankete: Da li film o abortusu treba prikazivati ucenicima treceg razreda srednje skole?
- Glasači
- 73. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
Ovo sto se tice Crkve i njihovih metoda, tu se u potpunosti slazem s Fortunom. Mozda bi reakcija bila puno drugacija da se film prikazao u okviru biologije, tj. seksualne edukacije i to kao dio svega ostalog sto ide uz seksualni zivot. Ovako Crkva ide iz krajnosti u krajnost. Imamo dakle zabranjene predbracne odnose, imamo zastrasujuci prikaz abortusa kao prijetnju svakome tko se u to upusti. A izmedju svega toga nema apsolutno nista. Nema edukacije, nema price o zastiti jer je zabranjena, nema nikakve price o seksu uopce jer je zabranjen, nema price o trudnoci, nema price o porodu.
Vidimo recimo primjer Anci koja je gledala i taj film i film o porodu, ali u daleko drugacijim uvjetima - ne na vjeronauku. I to nije bio takav bauk.
Ivarice ja mislim da smo se mi svi ovdje izjasnjavali za sebe i svoje dijete, nikako za tudju djecu. Izvinjavam se ako me se drugacije shvatilo. U biti, bolje da kazem kako sam se izjasnila samo za sebe. Jer tko zna kakvo bi misljenje moje dijete uopce imalo o svemu ovome.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma