-
spontano mi se cini komentar tete neumjesan, pogotovo prijedlozi da se nose igracke za privlacenje ostale djece... nekoj djeci je lakse se druziti s ostalom djecom, i interesantnije, a nekoj je teze ili manje interesantno... postoje razliciti 'sindromi' koji imaju kao posljedicu da se ljudi teze 'socijaliziraju' u skladu sa drustvenim normama, ali cini mi se da teta nije ni na to mislila, nego jednostavno postavila dijagnozu asocijalan....
ja bih porazgovarala s tetkom, da vidim jel ona mislila unijeti vise sadrzaja u tu svoju dijagnozu, i sto u krajnjoj liniji oni u vrticu cine konstruktivno da se dijete vise ukljuci u vrticku zajednicu. ima puno djece u toj dobi koja preferiraju drustvo odraslih, koliko mu tetke izlaze u susret u tome?
ja ni bih rekla da djeca bilo koje dobi se ne socijaliziraju i ta to tek krece u kasnijim godinama, buduci da mi jesmo drustvena bica i volimo da bude drustvo oko nas, ali mozda ne biramo uvijek drustvo istih godina i mozda ne sudjelujemo u druzenju sa okolinom jednako aktivno kao ostali...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma