-
upala dojki-pomoc!!
rodila sam nedonosce prije 12 dana, maleni jos uvjek ne moze/ne zna sisati pa se ja izdajam i hranim ga na flasicu. imala sam ritam izdajanja svakih 3 sata, i do sad nije bilo problema. no jucer me posjetila patronazna koja je zeljela vidjeti prsa i tako me jako stisnula za desnu dojku da sam ja skoro zavristala od muke. odonda me desna dojka uzasno boli, ne mogu ju ni dotaknut. da stvar bude ljepsa zakasnila sam malo s izdajanjem i desna dojka mi se jako upalila. bolna je uzasno, natecena, dobila sam temp 38.2, osjecala sam se lose, ko pred gripu (zimica, bol u misicima, lagana mucnina). popila sam lekadol i cijelu noc se izdajala svaka 2 sata. inace se izdojim bez problema-nema nikakvih kvrzica il tako nesto, samo je nateceno i jako bolno.danas nema nekih poboljsanja, i dalje boli desna, lijeva je ok, a tem naraste preko 38 cim prestane djelovat lekadol. sad navecer sam si stavila i obloge od kupusa...zanima me kako dugo mogu, tj smijem tako biti u temp?da li moze to proci samim izdajanjem, masiranjem i pijenjem lekadola ili bi trebala cim prije doktoru po neki antibiotik?
zene koje ste prosle kroz to molim za savjet..uzasno sam prestrasena, umorna i neispavana i neznam kak cu dugo jos moci tako..
ja bi probala jos sutra s dosadasnjom tehnikom (jer mi se ne ide na hitnu), pa ako bude isto ili gore stanje otisla bi u pon svojoj doktorici..jel mogu tak dugo biti s tim simptomima?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma