hvala svima na odgovorima..evo, nisam stigla pisati, al upala uspjesno prosla samo uz izdajanje, masiranje i stavljanje obloga od kupusa. u pon vise nije bila bolna, samo sam jos imala malu temp, u ut sve 5. i da, maleni je poceo sisati!!! u pocetku je samo bio na cici, tek da je uhvatio bradavicu. zatim je poceo tek tolko vuci, da bi danas vec sisao po 20 min!!bas sam sretna radi toga, nadam se da ce prihvatiti cicu u potpunosti i da ce za koji tjedan biti dovoljno snazni da se najede bez da ga moram dohranit s bocicom..
tomita, maleni je iskljucivo na mom mlijeku, hranila sam ga dosad na bocicu jer nije imao snage sisati, sad je poceo pa mu prvo dam cicu a poslije ako je i dalje gladam ga dohranim s bocicom, jer nema vise snage cicati..bitno nam je da napreduje na tezini, zato mi je bilo bitno na pocetku paziti koliko pojede na bocicu i svaka 3 sata sam ga hranila (ukoliko nije prije sam zatrazio). na zadnjem vaganju prije 3 dana je imao 2310g, a dobio je 230 g od otpusta (znaci u roku 4 dana).ugl lijepo napreduje na tezini, zato me malo sad strah uvodit sisanje jer nemam pojma koliko pojede i dal mu je dosta..al danas je recimo sisao nekih 20 min, i poslije toga zaspao, ja cekala pokraj s flasicom da se probudi gladan, a on je mirno spavao sljedeca 2 i pol sata.pretpostavljam da je onda ipak dosta pojeo.
inace kaka poslije svakog obroka( svaka 3 sata), a pelena mu je jako popisana pri svakom prematanju.
beba je inace malo zivnula zadnjih dana, popodne zna i po sat vremena u komadu bistro gledati, nije vise tolko pospani, tak da cekam dan kad ce imati snage da prijede samo na cicu i da se rijesim tog izdajanja.