-
Moj najstariji sin plod je izvanbračne veze koja je na sreću na vrijeme završila.Otac ga je priznao,ali kad je novac postao pitanje, uslijedila je borba koja traje od 1999.Alimentacija je određena sudski u visini 33% od plaće.Nije ništa plaćao pa sam tražola da mu se zbog neredovitosti stavi ovrha na plaću.Onda je on to sve pobijao...Sad sam nedavno čak bila i na ročištu jer je tražio smanjenje iznosa
a kakvo smanjenje kad i tako ništa ne plaća??U dogovoru sa advokatom podnjeli smo kaznenu prijavu.Dan nakon toga stiže odluka o prijenosu ovrhe na firmu.Dakle,po zakonu njegova firma mora mu skidati od plaće i izračunati kamate-poprilična cifra.Od tada je prošlo 2 mjeseca i ništa.Ne odustajemo od kaznene prijave,a mislim da ćemo i njegovu firmu tužiti zbog nepoštivanje odluke suda na koju nema pravo žalbe.Najtužnije je što otac uzima dijete 2 puta tjedno i ne znam kako ga srce ne boli zbog njegovih postupaka.Inače,udana sam 4 god.Muž mi je velika podrška i jedini pravi tata mom sinu.Mislim da nemarne očeve kad tad stigne pravda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma