Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: O.Š.Jure Kaštelan da ili ne?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno O.Š.Jure Kaštelan da ili ne?

Drage Rode,
    znate li možda nešto o osnovnoj školi Jure Kaštelan na savici. Dijete bi mi trebalo ići u kvartu u tu školu, a ja nekako nemam dobar filing za nju. Opcija je da ga vozim u S.S. Kranjčević. Nemam neke realne razloge protiv pripadajuće nam škole, jedino što znam jest da je Kranjčević bolja škola.
    Bila bih vam puno zahvalna na odgovorima.

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ne znam puno o toj školi, ali ako spominješ opcije:
    ima ti i u Trnjanskoj škola

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ova u Trnjanskoj nije baš...
    znam neke ljude koji su išli u nju i to nedavno i sami su me upozorili da tamo ne šaljem dijete...
    i mi spadamo u Jure Kaštelan ali za jedno 7 godina
    točnije, živimo pored te škole i nadam se da će netko tu napisat da je ok jer mi je blesavo vozit dijete nekud a živi pored ove...
    naravno, ako je škola koma onda ću ga vozit...

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ću samo iz vlastitog iskustva demantirati pokude za Trnjansku školu (i iznimno sam znatiželjna zašto ste upozoreni da tamo ne šaljete djecu).

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A Marin Držić?ona je isto u kvartu, samo je malo dalje.Ja sam išla u Marin i tamo će ići moje dijete iako mislim da spada u Jure Kaštelan.Ali dok on krene u školu možda se i predomislim.Čula sam da je Jure Kaštelan sasvim solidna.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    A Marin Držić?ona je isto u kvartu, samo je malo dalje.Ja sam išla u Marin i tamo će ići moje dijete iako mislim da spada u Jure Kaštelan.Ali dok on krene u školu možda se i predomislim.Čula sam da je Jure Kaštelan sasvim solidna.
    Imaš li kakva saznanja o trenutnom stanju u školi M.Držić?
    Stavila sam posebnu temu ali mi se nitko ne javlja.Šmrc
    Posljednje uređivanje od krojachica : 02.12.2010. at 12:45

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na žalost nemam novijih saznanja o trenutnom stanju u M.Držić.
    Ja na svu sreću imam još cca 5 god. do upisa u školu ali bit će ili Jure Kaštelan ili M.Držić.
    Sentimentalno sam vezana za M.D. tako da mislim da ćemo tamo.
    Držim fige da se javi netko s friškim informacijama.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    ova u Trnjanskoj nije baš...
    znam neke ljude koji su išli u nju i to nedavno i sami su me upozorili da tamo ne šaljem dijete...
    Please, lukab, ajde napisi sto su ti tocno rekli zasto Trnjanska skola ne valja,u cemu je tamo frka?

Profesor

Početno Podaci o OŠ Jure Kaštelana

OŠ Jure Kaštelana je na području gradske četvrti Trnje najveća škola po broju učenika. To za kvalitetu škole ne znači ništa ali kao takva ima stručni tip koji čine pedagogica i psihologica. Rade u dvije smjene, ali 1. i 2. razredi idu u jednu smjenu. Od 9. mjeseca 2008. je novi ravnatelj. Trenutno su uključeni u Comenius projekt multilateralne suradnje kao jedina Zagrebačka OŠ kojoj je projekt prošao, Unicefova dva projekta, ACES projekt i imaju čitav niz izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti: debatu, folklor, robotiku, sport...
    Na školi su tri voditelja županijskih stručnih vijeća (razredna nastava, tjelesni i tehnički), pa valjda ljudi nešto vrijede kad ih je AZOO imenovao voditeljima.
    Zgrada je stara oko 40-tak godina, ali unutar škole je uredno i čisto. Imaju vlastitu kuhinju i hrana je OK.
    Ako ima tko još kakvih pitanja na koja znam odgovor samo pitajte.
    Pozdrav

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj MamBa04 prvotno napisa Vidi poruku
    Please, lukab, ajde napisi sto su ti tocno rekli zasto Trnjanska skola ne valja,u cemu je tamo frka?
    stvar je navodno u huliganima odnosno u disciplini u toj skoli... isto kao sto recimo ne bi dijete poslala u OS Mladost u Utrinama jer sam tamo radila na zamjeni i disciplina je koma, nekoliko huligana stalno rade probleme a ne moze im se stat na kraj (radila sam prekratko da bi uspjela detektirat dal je stvar u ravnatelju ili strucnoj sluzbi)... opcenito je odnos ucenika prema profesorima na vrlo niskoj razini... koliko sam shvatila, isti problem je i u Trnjanskoj...
    to su moja saznanja, mozda netko ima drugacija...

Početno

Drage zabrinute mame. Budući sam i sama prosvjetni djelatnik želim vam samo reći da su učitelji i profesori u svim ovim navedenim školama ok. Danas vam škole nisu što su nekad bile. A sad malo o Trnjanskoj školi. Stara stogodišnja zgradica, možda malo oronula izvana, niti malo ne daje naslutiti o kvaliteti rada u njoj. Učionice su ogromne, trudom njihovih učiteljica obojane živim bojama, opremljene raznim kutićima ( glazbeni, likovni, razredne knjižnice i čitaonice, kutić za pisanje i stvaranje, kutići za nadarene učenike,kutić za informatiku, kutić za odmor...)s bogatstvom materijala za učenje i rad kroz igru i zabavu. Djeca sretna dolaze u školu gdje su srdačno dočekana i vrijeme do nastave provode uz igru i glazbu. U školi ima oko 150 djece raspoređene u 8 razreda. Nastava je za sve razrede samo ujutro, a poslije podne je organiziran produženi boravak te razne športske i kreativne radionice, izvannastavne aktivnosti, informatika, strani jezici... Škola je uključena u razne projekte: Uspješna škola, Zajednica učitelja koja uči, Škola bez nasilja, Comenius i drugi. Ocijenjena je kao jedna od uspješnijih škola u Hrvatskoj. Učitelji se stalno stručno usavršavaju, no što je još važnije imaju topao i blizak odnos s djecom. Djeca školu i njene učitelje jako vole i nakon nastave ne žele ići kući. Moje dijete također ide u tu školu i jako je zadovoljno, a ja kao roditelj također. Istina je da se uvijek nađe po koji nemirniji učenik, ali nasilnika i zlostavljača nema, a i u tako maloj školici, da ih i ima lakše ih je kontrolirati nego u velikim školama s puno djece. Mislim da svoje dijete možete bez straha i brige povjeriti njenim učiteljima. Imaju također dobru suradnju i uključenost roditelja u rad škole. Svake godine u proljeće imaju tjedan otvorenih vrata, kada roditelji koji se još nisu opredijelili za školu mogu slobodno razgledati prostor škole i rad u njemu, a tada je i priredba za buduće prvaše na koju dolaze s roditeljima i nakon priredbe mogu učiteljice pitati sve što ih zanima ili muči. Na vama je da malo prošećete po okolnim školama, pa sami odlučite koja vama ili bolje rečeno vašem djetetu više odgovara. Nadam se da sam malo pomogla. Srdačan pozdrav svima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •