Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Ulošci - koji?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja sam na forumu otkrila platnene i na tome sam beskrajno zahvalna, kao i mnoge ovdje "nisam se usudila" pa tko će to prati, kako ću s tim, ali definitivno sam prezadovoljna...iako se nisam s njima družila već više od godinu dana...neću reći jedva čekam

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja si već dugo želim platnene.. Sad trenutračno koristim always, i strašni su mi . Jel mi se mogu ovdje na pp javiti šivalice platnenih?
    I da: kako neke od vas tek nakon 18 mj. dojenja dobijete menstruaciju, ja sam je dobila već nakon 4-5 mjeseci??

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    I ja si već dugo želim platnene.. Sad trenutračno koristim always, i strašni su mi . Jel mi se mogu ovdje na pp javiti šivalice platnenih?
    I da: kako neke od vas tek nakon 18 mj. dojenja dobijete menstruaciju, ja sam je dobila već nakon 4-5 mjeseci??
    A ja još dojim, a nakon svakog poroda menga mi došla točno nakon 5 tjedana
    A platneni su mi preporod Always sam probala ko klinka - dobila alergiju i više nikad ih nisam koristila...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku

OT : pun ti je inbox

Početno

Do sad sam uvijek koristila Always, ali otkad su uveli seriju Micro Touch, rekla sam više nikada. Ne prođe ni 20 min (neovisno o jačini krvarenja) a počne se raspadati onaj gornji sloj, sve me počne svrbiti i iritirati da je to nepodnošljivo

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam se ispisala na neko vrijeme sa Always proizvoda, radi svih gore navedenih razloga. Ali kad sam probala njihovu seriju na kojoj piše "cotton" ili "soft like cotton" vratila sam im se. Nisu metalne kao ostale, upijaju isto, ja sam oduševljena.
    Čak i kad sam sada na najtanjima za svaki dan (za popišanke u trudnoći, hehe!), koristim njihovu platinum kolekciju jer se savršeno zalijepe za gaćice. Carefree su me iznervirali jer se odljepljuju- cijeli paket sam stavila na stranu jer je to tako frustrirajuće kad se odljepe pa se počnu po koži ljepiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •