Zanimaju me iskustva forumašica s menstrualnim časicama. Kako godinama planiram kupiti jednu ( osim MeLune S koju imam, ali ju još nisam isprobala ), pročitala sam teme o njima, rješavala nekoliko puta kvizove u famoznoj Facebook grupi i i dalje ne znam koju da ( uz Melunu S ) odaberem. Može i ako netko ima nekakvo iskustvo s menstrualnim gaćama. Bar njih sad ima na Asosu: https://www.asos.com/women/a-to-z-of...cat/?cid=28670

Inače, kaj se teme tiče. Probala sam većinu dostupnih uložaka na hrvatskom tržištu i najbolji su mi Naturella i Violeta ( i higijenski i dnevni ) . Mullerovi Duchesse, DMova Jessa, Libresse su mi ok. Always higijenski su mi preplastični, a Natracare pikiram već dugo, ali nikako da ih kupim. Discreet dnevni, Always dnevni i Carefree dnevni su mi ok isto mada ništa posebno.

Od tampona sam isto svašta probala. I najmanje volim Tampax. Nisu neke kvalitete, premekani su. Meni teže s tim aplikatorom umetnuti tampon nego s prstom. Nekad sam isključivo kupovala o.b., a sad kupim bilo koje. Ok su mi i Naturellini, i DMova Jessa, i Libresse i Lola Ribar i Lidlovi Siempre. Nisam doduše probala Tosamine s probiotikom i za plivanje. Kao ni Natracare.

Imam i platnene dnevne i menstrualne uloške od Lulapu i Vile Sunčice. Kupljene prije 5 godina, a vrlo malo korištene pa ih čuvam. Ovih dana sam gledala cijene platnenih uložaka na netu i cijene su više od prije 5 godina. Lulapu su bolje i kvalitetnije šivane nego od Vile Sunčice.