Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: konjuktivitis

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno konjuktivitis

Molim za pomoć,bebi jedno oko stalno jako krmlja ono baš curi,u vrtiću se pojavio konjuktivitis tako da kontam da je sto posto to,čistim s kamilicom jel to u redu, a da probam sa svojim mlijekom?,pretpostavljam da ima već tema o tom ali nemam vremena tražiti

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mari je prekjučer krenulo, kapam s Tobrex kapima, nije puno bolje, ali sinoć sam namazala s Tobrex mašću i jutros nigdje ničega, fala Bogu. Isto je u jaslicama.

Svakako probaj svoje mlijeko kapati, pomoći će sigurno. Mi smo u odvikavanju pa nema dovoljno da bih uspjela išta izdojiti. :/

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nikako ne kamilicom, samo ces pogorsat!
    Fiziolosku na onaj tufer za skidanje sminke, onako obilno namoci i time ispiri vise puta na dan. Ako ne prode ili se ne popravlja za dan-dva otidi pedici po tobrex kapi.
    Moj malac je konjuktivitis imao dosad sigurno 30 puta pa, nazalost, znam postupak...
    E da, obavezno promjeni posteljinu jer virus ostane na jastucnici pa se opet vraca iako ga ljecis. Isto je s rucnicima.
    Posljednje uređivanje od koksy : 04.10.2010. at 19:52

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako ne kamilicom, samo ces pogorsat!
    Fiziolosku na onaj tufer za skidanje sminke, onako obilno namoci i time ispiri vise puta na dan. Ako ne prode ili se ne popravlja za dan-dva otidi pedici po tobrex kapi.
    Moj malac je konjuktivitis imao dosad sigurno 30 puta pa, nazalost, znam postupak...
    E da, obavezno promjeni posteljinu jer virus ostane na jastucnici pa se opet vraca iako ga ljecis. Isto je s rucnicima.
    uh kud nisam ovo ranije vidjela a ja cijeli dan brijem po kamiici,sutra idemo pedici,imam ja kući te tobrex kapi i mast al kad nisam ono baš 100% sigurna da je konjuktivitis,ono možda j negdje propuh uhvatio iako ma 100% je

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ako curi sigurno je konjuktivitis, nemoj odmah kapima, probaj prvo fizioloskom. I cisti nos bebi, to ce ubrzat izljecenje.

Da je propuh vjerovatno bi oteklo ili barem bilo krvavo oko.
    Posljednje uređivanje od koksy : 04.10.2010. at 22:01

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I da dodam, nemoj na svoju ruku kapat tobrexom, ne samo zato sto je to antibiotik nego i zato sto kapi imaju svoj rok koliko ih mozes koristit nakon otvaranja. Ne znam vise na pamet koliko je, pise na njima. Ako dobijes nove napisi si na kutiji tocan datum kad si ih otvorila, tako sam ja.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo i nas u klub jasličaraca s konjuktivitisom, pojavio se nakon 3 tjedna šmrkanja koje nikako da prođe, taman bude malo bolje i onda po povratku u jaslice opet ispočetka.
    dobili smo Tobrex kapi i mast i tjedan dana liječenja doma, a vidjet ćemo što kažu nalazi kad bris nosa bude gotov
    Tobrex kapi traju mjesec dana od otvaranja.
    Nama je dr rekla da kad joj kapam oko mogu po jednu kap tobrexa ukapati i u nos. OStalo kako već gore piše, čistiti nos stalno i fiziloškom ili prokuhanom ohlađenom vodom čistiti oko. Nama se odmah popravilo nakon 2 mazanja
    Za nos se nadamo da će proći bez antibiotika

Jel' negdje postojala tema tipa" Kako poboljšati imunitet" ? Ne mogu je pronaći, a forum mi u zadnje dane nešto šteka

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojoj Sari se crveni oko od unutarnjeg kuta do šarenice već 2,3 dana.. Jučer je imala dosta visoku temperaturu, sad više nema.. procurio je nos i to oko mi je čudno, ne curi i nije natečeno, samo je crveno.. jel to konjuktivitis ili nešto drugo?
    sutra svakako idemo doktorici, ali tko će do sutra izdržat..

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj Sari se crveni oko od unutarnjeg kuta do šarenice već 2,3 dana.. Jučer je imala dosta visoku temperaturu, sad više nema.. procurio je nos i to oko mi je čudno, ne curi i nije natečeno, samo je crveno.. jel to konjuktivitis ili nešto drugo?
    sutra svakako idemo doktorici, ali tko će do sutra izdržat..
    Hm...nama nikad nije oko bilo crveno...Da nije mozda negdje nahladila oko? Od vjetra, propuha...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa nemam pojma, možda i je.. Al se sve nešto poklopilo, (temperatura, oko, povraćanje, nos) pa me malo strah da nije nešto ozbiljno.. vidjet ćemo šta će dr reć, ja se nadam da je samo viroza..

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

koksy, čini se da si ipak bila u pravu, crvenilo se povuklo, i sad oko napokon normalno izgleda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •