Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Psihijatar - preporuku tražim

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Psihijatar - preporuku tražim

Nije za mene (srećom), nego za meni vrlo blisku osobu (člana obitelji, ne, nije MM). Pati od depresije već dulje od dvije godine, bio je i pod terapijom ali ju je prekinuo, momentalno nije ni pod kakvom kontrolom, a bojim se da mu se stanje opet pogoršava, a sam nema snage ni volje potražiti pomoć.
    Dakle, traži se psihijatar koji ima iskustva baš sa depresivcima, i to:
    -po mogućnosti privatnik (dakle, ne radi u bolnici)
    -koji neće preporučivati hospitalizaciju (ne dolazi u obzir) ili grupnu terapiju
    -koji je skloniji započeti liječenje razgovorom, a ne odmah filati pacijenta lijekovima (znam da su lijekovi često neophodni, ali ako a priori postoji negativan stav prema lijekovima, opet nema efekta)
    -i koji ima prakse s liječenjem mlađih osoba (nije uvjet, ali je poželjno)

Ako netko zna takvog stručnjaka od povjerenja, bila bih jako zahvalna! Puno bi mi (nam) pomogli!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr. jadranka škarica
    3668268
    adzijina

problem je samo sto je tesko doc do nje, ceka se...a mozda bude srece!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MD je psihijatar, inače stručnjak za depresije i PTSP (branitelji), radio kao doministar za branitelje, pa ima velikih iskustva s depresivnim pacijentima, sad se vraća na Rebro (još neko vrijeme ne namjerava otvoriti svoju ordinaciju). Mislim da bi on mogao biti kompetentna osoba za preporuku...
    Kaže: dr. Milan Košut, psihoterapeut, logoped (princip lječenja razgovorom, a ne farmacijom). Jako pristojan i stručan doktor. Napisao je knjigu "Susret kao lijek".
    Good luck!
    Ako trebaš nešto, počalji pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •