Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Nemiran san

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Nemiran san

Naša Marta ima 3 godine i 2 mjeseca.

Oduvijek spava jako nemirno, i ne znam kad će to proći.
    Još je u kinderbetu, jer inače redovito završi na podu. Ljetos, gdje god smo bili u gostima, postavljali fotelje, jastuke, ... pokraj njenog kreveta, ona bi svaku noć završila negdje nasred sobe (jednom je bilo čak i komično: probudila se i samo se u čudu zapitala: 'O! Otkud ja ovdje?')

I sada, čak i prije nego zaspi, ima svoje rituale: guza gore, glava dolje, onda noge preko ograde, pa stoji na ogradi, pa mijenja stranu po 5 puta... tristo čuda. Mislim, da mi je jedina, još bih se i pomirila s time. Ali ovo drugo dvoje spavaju manje više normalno. A ona!... sto poza, otkrivanja... pa joj noga zaglavi između ogradice pa ju to probudi (ako je ne preduhitrim i popravim položaj)...

Ima li tko slična iskustva?
    Zašto do toga dolazi?
    Kada to prolazi?

Eto, nije da je neki gorući problem. Ali voljela bih znati odgovore.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a da joj pokušaš dati neki zadatak pred spavanje?
    Tipa neku lutkicu da je čuva dok spava, u smislu da ona (lutka) voli da pobjegne iz kreveta, a tvoja M ima zadatak da je svu noć dobro drži i ne da joj da ode? Možda bi je to zadržalo na jednom mjestu?

G. je radio svojevremeno iste stvari ali ja sam mislila da je to jer smo se svako malo selili, pa zbog nepoznavanja i upoznavanja prostora, a možda je bila samo neka faza, ko bi znao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •