-
Do kada se osjeća ld refleks?
Do kada se osjeća let down refleks?
Ja ga u zadnje vrijeme ne osjećam.
Ne sjećam se kada sam ga prestala osjećati kod dojenja prvog djeteta.
-
Koliko je ti je staro dijete?
Osjećaj otpuštanja mlijeka je individualan. Neke žene ga nikad niti ne osjete kao bockanje ili zatezanje u dojkama, već samo po djetetovom gutanju prepoznaju da se mlijeko otpušta, dok kod nekih može biti intenzivan do neugodnosti. Neke žene ga prestanu osjećati kad se količina mlijeka smanji, neke niti tada. Sve u svemu, normalno je i ništa zabrinjavajuće dokle god dijete zadovoljno doji, napreduje i nema nikakvih poteškoća na vidiku.
-
beba ima 9 mj i 11 dana.
do prije nekog vremena baš sam ga intezivno osjećala,baš to zatezanje.
osjećam ja da on guta,da ima mlijeka.
sve je to u redu,nego sam se danas sjetila da ld više ne osjećam.
-
to bockanje i zatezanje u dojkama sam prestala osjećati poslije njegovog 18 mj.cca, al moje je dijete strastveni cicač i da mu dam mislim da bi se on opet prebacio na isključivo dojenje i sada sa dve godine skoro.
a prvo mi jr dijete tako da druga iskustva nemam.
-
Posljednje uređivanje od martinaP : 22.11.2010. at 16:39
-
Lara doji još 2,5 godine. Mislim da sam izgubila osjećaj LD sa njenih nekih 20 mjeseci kada se smanjio dotok mlijeka u grudima. Mlijeka ima u pola manje al za nju dovoljno da pocicka i zaspi haha
-
Osjećala sam LD do negdje 10. mj, i evo sad kad mala ima godinu dana počinjem opet osjećati, opet bocka i mlijeko curi na sve strane.. Valjda se povečala proizvodnja mlijeka..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma