Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Koji poklon djeci za uspomenu prije odlaska u školu?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Koji poklon djeci za uspomenu prije odlaska u školu?

Dajte pliz ideje što ste radili vrtićancima koji odlaze u školu, a da im ostane za uspomenu??

A može i neke originalne ideje za poklon tetama i tu ne mislim na nakit, slike i sl...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Dajte pliz ideje što ste radili vrtićancima koji odlaze u školu, a da im ostane za uspomenu??

A može i neke originalne ideje za poklon tetama i tu ne mislim na nakit, slike i sl...
    Mi smo našim vrtićkim tetama dali za uspomenu zajedničke fotografije u obliku neke foto knjige, ne sjećam se više tko je to organizirao. Dobile su još i neki nakit od hematita, ništa preskupo, a opet nosivo. Zajedno smo to odradili (cijela grupa, bili smo složni, a našle su se dvije mame koje su to uredno organizirale). Odgajateljice su bile zaista izvrsne i zaslužile su to.

Moja djeca iz vrtića imaju samo usputne uspomene: spužvaste medalje sa sportskih natjecanja, slike koje su radili, otiske dlanova još iz jaslica... Nisam mislila da im treba išta više od toga. Tako imaju i iz osnovne škole - spremila sam im prvu bilježnicu, par slika i medalje iz male školske lige.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jedna teta od starijeg dobila je knjigu :" Mudrost menopauze". Ne sjecam se sto je dobila druga, ali nije bilo tako originalno. Ali to je bilo za prelazak u drugi vrtic. Kad je odlazio u skolu vise se ne sjecam. Mozda cak i nista, jer nisu ostavile dojam.
    Kada je kcerka odlazila u skolu , baka je sasila pregace sa prvim slovom imena. E. je onda ukrasila drvene okvire u koje je umetnula njihova ukrasena imena.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna teta od starijeg dobila je knjigu :" Mudrost menopauze". Ne sjecam se sto je dobila druga, ali nije bilo tako originalno. Ali to je bilo za prelazak u drugi vrtic. Kad je odlazio u skolu vise se ne sjecam. Mozda cak i nista, jer nisu ostavile dojam.
    Kada je kcerka odlazila u skolu , baka je sasila pregace sa prvim slovom imena. E. je onda ukrasila drvene okvire u koje je umetnula njihova ukrasena imena.
    Joj da... Ova Mudrost menopauze me podsjetila - kad je naša najmilija teta S. završila akademski stupanj, poklonili smo joj ovu knjigu: http://www.mvinfo.hr/knjiga/7330

I inače smo im znali darivati knjige od prigode do prigode, bez posebnog razloga, samo zato jer smo mislili da bi im dobro došle - na primjer "365 dana bez televizije" i slično. To nisam smatrala nekim posebnim darovima nego eto, obogaćivanjem njihove biblioteke.

Kad su djeca prerasla vrtićke dane, dobar dio naše biblioteke vezan za odgoj male djece preselio se u vrtić. Sigurna sam da je tamo u dobrim rukama.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovo sa pregačama sam i ja mislila napraviti tetama. bilo bi fora i napisati generaciju...
    i knjiga je super poklon! mislili smo svakako nakit i još nešto da bude vezano baš uz klince. inače tete obožavamo!! predivne su. i sad će mlađi sin taman krenuti u jaslice kad one preuzimaju novu generaciju! presretna sam!

Ali što djeci. Mislila sam možda puzzle od njihove zajedničke fotke?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mozes kupiti neke slikovnice i pokloniti ih grupi sa posvetom .

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pratim temu, iako ne znam dali bi ista trebali kupovat, obziriom da smo u zadnjih mjesec dana dobili obadvije nove tete...tako da bit ce s njima prakticki 2-3 mjeseca

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi smo tetama poklonili po vazu sa ispisanim imenima klinaca.To su bile one visoke vaze-kupila sam ih u ofertisimi sa cca 45 kn svaku i oslikala sam ih sa srebrnom i crnom bojom za staklo-niš komplicirano, to su oni zavijutci po vazi. Osnovna boja je bila crna i sodavala sam srebrnu i onda sam uz te linije ispisal njihova imena(klinaca koji odlaze u školu). Vaze su ispale super , na prvi pogled se ni ne kuže ta imena. Obzirom da su oni bili umjetnička grupa, tete su bile jako zadovoljne.
    Imam slike u mobitelu al nemam živaca to prebacivat i postat ovdje -javite mi se na pp ako koga zanima pa ću poslati preko vibera. Uglavnom svakako jeftin i zanimljiv poklon
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 14.04.2016. at 15:18

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Ali što djeci. Mislila sam možda puzzle od njihove zajedničke fotke?
    ne kuzim, ti bi svom djetetu neki poklon kupila/napravila?
    ili coporativno svi roditelji svoj djeci u grupi?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prica iz prapovijesti
    kad sam ja bila predskolarka, na kraju vrtica, svi smo dobili knjige
    nemam pojma jel su to roditelji platili (vjerojatno), ima i posvetu u stilu na dugo sjecanje na bezbrizne vrticke dane .., dobili smo te knjigice na zavrsnoj priredbi
    moja je "Macak Dzingiskan i Miki Trasi" Vesne Parun
    Posljednje uređivanje od emily : 14.04.2016. at 15:48

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma ne za svoje dijete...za sve. ali ne samo od mene, već da svi roditelji sudjeluju financijski

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kod nas su klinci u engleskoj grupi pri odlasku za uspomenu dobili dvd s nekom engleskom kazališnom predstavom. Na vrhu jezika mi je, ali ne mogu se sjetiti kako se zove. Zgodna stvar! Ni danas ju ne da donirati nekom drugom, to mu je uspomena.

Ont. puzzle od fotografije nisu loša ideja.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mi smo vrtičkim tetama kupili ove pregače http://www.cuvarisnova.hr/apps/photo...bumid=15804006

naprijed su im bile pčele (jer su bili grupa Pčelice), a na leđima svakoj njeno ime i foto-knjigu sa slikom svakog klinca i crtežom....ja sam radila knjigu na tisak online...svaki roditelj mi je dao od klinca sliku i crtež bilo kakav koji su klinci nacrtali za tete. Bilo ih je fora, jer su klinci pisali i neke poruke tetama na tim crtežima...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo za odlazak iz vrtica tetama poklonili foto knjige (fotke svakog djeteta, tko je htio i crtez i posvetu) s lijepom zajednickom posvetom, i bon za spa dan. Djeca su dobila isto svatko foto knjigu samo bez posveta (to su roditelji narucili tko je htio).
    A vrticu je grupa za odlazak poklonila nesto za buduce generacije: drvenu kucu za lutke s lutkicama i namjestajem i veliku drvenu garazu s auticima, iz specijaliziranog ducana koji prodaje bas opremu za vrtice i jaslice. I napravili smo malu proslavu u vrtu za svu djecu i tete iz vrtica... Prekrasne uspomene.
    Posljednje uređivanje od Charlie : 22.04.2016. at 18:09

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mi smo tetama kupili platnene torbe na koje smo isprintali sva imena djece iz grupe,
    naušnice i po lijepi buket.
    Najljepše su nam bile ove torbe jer su korisne a opet lijepa uspomena

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovo sa fotoknjigama za tete i crtežima je mrak!! i drvena kućica...svaka čast na ideji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je zajednicki poklon za svako dijete od cijele grupe, ne znam je li financijski moguce, ali odlicna mi je ideja onaj obiteljski memory - dakle memory s fotkama svakog djeteta iz grupe.
    Posljednje uređivanje od ivana7997 : 25.04.2016. at 12:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •